1315. Meerhout 13,5 km

1315. Meerhout 13,5 km
Tussen Tessenderlo en Mol ligt de Belgische plaats Meerhout.  Tijdens deze gemakkelijke wandeling wandelt u eerst naar het bezoekerscentrum Grote Nete en dan loopt u een leuk stuk langs deze beek. In een natuurgebied passeert u een vijver en dan loopt u naar het Marktplein in het centrum. Via veldwegen en voetpaden wandelt u naar de Tennisclub Grote Nethe (waar u ook de wandeling kunt starten) en dan struint u geruime tijd door bossen, langs bosranden en door kleine gehuchten met oude huisjes. Na weer een stuk over bospaadjes wandelt u een mooi stuk langs de Grote Nete en dan komt u weer bij De Zoete Zonde waar een mooi tuinterras is.  De zelfgebakken taart smaakt voortreffelijk!  U kunt ook starten op de parkeerplaats bij de tennisclub en dan fijn pauzeren bij De Zoete Zonde. 
Koffiehuisje De Zoete Zonde
Genepas 7
2450 Meerhout
Tel: 0032-14705953

 

Aan de rand van de Belgische plaats Meerhout ligt aan een mooi wandelgebied Koffiehuisje De Zoete Zonde.  Zodra u de zaak binnen stapt valt u de stijlvolle moderne inrichting op waar u zich meteen thuis voelt. Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet.

Na een flinke wandeling kunt u op ons rustige tuinterras genieten van een heerlijke kop koffie met zelf gebakken taart of een lekker koud drankje. Of wat dacht u van een lekkere Belgische wafel!  Om de honger te stillen bieden wij een kleine kaart met o.a. soep, salade, tosti, pasta etc.   Ook maken wij heerlijke pannenkoeken.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1315 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Donderdag t/m zondag van 11.30 tot 19.00 uur.