1332. Oisterwijk 14 km – 8,7 km

1332. Oisterwijk 14 km - 8,7 km
Ten zuid-oosten van Oisterwijk ligt midden in de Oisterwijkse bossen het restaurant Meneer van Eijck.  Tijdens deze gemakkelijke en bosrijke wandeling, wandelt u door het hele gebied van de Oisterwijkse vennen.  U passeert eerst het Klein Aderven en dan het Groot Aderven en na een stuk door de bossen wandelt u over een schilderachtig paadje langs de Rosep.  Voorbij een parkeerplaats (alternatief startpunt) wandelt u langs het lange Staalbergven en over een prachtig paadje langs het Van Esschenven.  Na een mooi stuk langs de Achterste Stroom steekt u de Reusel over en dan wandelt u door het park van zorginstelling Koraal waar een mooi kasteelgebouw ligt.  Na een stuk door het bos langs het Speijckven, het ven Brouwkuip en het Heiven wandelt u een groot stuk langs het Voorste Goorven. Via bos en heide loopt u terug naar het restaurant met terras waar u heerlijk kunt nagenieten. U kunt ook starten op de wandelparkeerplaats bij het sportveld aan de Vennelaan 17 en dan fijn na 9 km pauzeren bij Meneer van Eijck, start dan bij punt 4. U kunt de wandeling inkorten tot 8,7 km wat ook een leuk rondje is.  TIP: Blijf lekker slapen bij Meneer van Eijck en doe de volgende dag wandeling 1331 door natuurgebied Kampina.

 

Hotel – Restaurant – Grand café Meneer van Eijck

Rosepdreef 4

5062 TB  Oisterwijk

Tel: 013-5282314

info@meneervaneijck.nl

https://meneervaneijck.nl

Midden in de bossen van natuurgebied ‘De Kampina’ en vlakbij het pittoreske Oisterwijk vindt u ons restaurant met hotel. Een geweldige plek om tot rust te komen na een lange tocht en om eens goed te genieten van een mooi glas wijn of koud Trappistje. Parkeer uw fiets, pak een stoel, leun achterover, ruik de bomen en hoor de vogels…. Laat het u welgevallen want het genieten kan beginnen. ‘Welkom bij ‘Meneer van Eijck!’

Of u nu privé of zakelijk bij Meneer van Eijck komt, we willen het u naar de zin maken en ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Lunchen onder de bomen, diner bij de openhaard, speeltuintje voor de kinderen, een goed boek en een zalig bed. Wat kan het leven toch aangenaam zijn! Het gehele jaar zijn we zeven dagen per week vanaf 07:00 uur geopend!

Zo zien wij graag dat u een overnachting bij Meneer van Eijck beleeft. Dat u heerlijk slaapt in een van onze landelijk ingerichte kamers en u helemaal op uw gemak voelt bij ons.

Bij ons start wandeling 1332 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 07.00 uur

Kijk voor het weekend altijd op onze website i.v.m. besloten feesten.