1352. Heukelom 12,4 km

1352. Heukelom 12,4 km
Ten oosten van Tilburg ligt het rustige dorpje Heukelom.  Tijdens deze gemakkelijke maar afwisselende wandeling, wandelt u over graspaden naar de brug over de Overste Stroom en via leuke bospaden loopt u naar het prachtige Rietven. U wandelt een mooi stuk door de weilanden langs de Reusel en na 6 km komt u bij de brug bij een zitbank, een fijne pauzeplek. Via een mooie bomenlaan wandelt u naar de kapel O.L.V. van de Vrede en na enige tijd door de bossen komt u bij een zitbank aan het Galgenven, een schitterende plek om even te gaan zitten.  Na een mooi stuk om het ven wandelt u over veldwegen naar een prachtige houten hangbrug en via een leuk graspad komt u weer bij Mie Pieters met gezellig terras.  Neem voor onderweg zelf drinken mee.

 

Mie Pieters

Laag Heukelomseweg 13

5059 AN  Heukelom

Tel: 013-5331313

info@mie-pieters.nl

https://www.mie-pieters.nl

In het groen tussen Tilburg en Oisterwijk ligt cafe Mie Pieters. Een geliefde pleisterplaats voor wandelaars en fietsers. Voor het nuttigen van een hapje, een drankje en voor een gezellig samenzijn. Een knus café met een warm karakter, door het authentiek houten interieur en de historische (gerestaureerde) muurschilderingen.

Bij ons kunt u genieten van een goed gezet kopje koffie of een lekker biertje. U heeft de keuze uit verschillende gerechten, bereid met producten uit eigen streek. Appeltaart en ambachtelijk brood van Robert van Beckhoven, een lekkere zelfgemaakte soep of lunch of een hapje bij de borrel.

U kunt een plekje zoeken in ons café, maar ook op het ruime terras. De kinderen kunnen zich prima vermaken op de speels aangelegde speelweide. U kunt hen in het oog houden terwijl u geniet van het lekkers dat Mie Pieters te bieden heeft.
In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken.

Bij ons start wandeling 1352 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag vanaf 10.00 uur

van eind okt. tot Pasen ook dinsdag gesloten.

maandag altijd gesloten.