1358. Kanne – Maastricht 11,5 km

1358. Kanne - Maastricht 11,5 km
Tijdens deze heuvelachtige en grensoverschrijdende wandeling, steekt u via de mooie brug het Albertkanaal over en klimt u via een voetpad omhoog naar de Tiendeberg waar u een schitterend uitzicht heeft op Kanne en het Jekerdal.   Boven op het plateau loopt u over rustige weggetjes naar het bos en volgt u een bospad naar de rand van Vroenhoven.  U steekt het kanaal over en via een voetpad wandelt u naar de Maastrichtse wijk Wolder, ook wel district 4 genoemd.  Dan komt u bij Distrikt 04 waar u fijn kunt pauzeren. Er is ook een rustig achterterras. U daalt af naar de Bieslanderweg en dan klimt u de Cannerberg omhoog naar het Millenniumbos. U daalt af door het Cannerbos en dan heeft u prachtig uitzicht op de Jekervallei. U doorkruist het oude Château Neercanne en als laatste passeert u Hild’Ice met heerlijk schepijs.  U kunt ook starten in Maastricht bij Distrikt 04, start dan bij punt 5.

 

Café – Restobar Distrikt 04

Tongerseweg 327

6213 GD  Maastricht

Tel: 06-20971674

info@distrikt04.nl

https://www.facebook.com/distrikt04.nl

 

Aan de rand van Maastricht ligt in de wijk Wolder ons Café – Restobar Distrikt 04.  Zoals u in het logo kunt zien is de naam afgeleid van de ligging in het 4e district van Maastricht.  Zodra u de zaak binnen stapt proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt.  Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet.  Het is ook een café waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons voorterras of rustig gelegen achterterras met uitzicht op de kerk genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker speciaalbiertje. Met ons motte “Eten wat de pot schaft” bieden wij elke dag vers bereide gerechten zoals dagschotels met o.a. tajines.  Mireille en Jacky adviseren u graag over de ingrediënten.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken richting Sint-Pietersberg en Cannerberg. Bij ons start wandeling 1032 en 1358 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 13.00 uur

dinsdag gesloten.