1380. Valkenburg 6,3 km

1380. Valkenburg 6,3 km
Tijdens deze leuke en heuvelachtige wandeling met 1 klim wandelt u over een gemakkelijk voetpad naar de Geul en via een trappenpad klimt u naar de brug over de spoorlijn. Via een bospad klimt u naar de witte kapel De Kluis en een Statieweg waar ook een prachtig uitzicht is op het dal. U volgt een veldweg en dan daalt u via een prachtig voetpad met schitterend panorama af naar een afgelegen dalletje. Via een voetpad loopt u Valkenburg binnen en komt u bij Gasterij de Koffiemolen waar u fijn kunt pauzeren. Er is ook een leuke brocante.  U loopt Valkenburg uit en volg een gemakkelijk pad langs de Geul. Dan wandelt u door het mooie Geulpark langs de grote vijver met zitbanken.  U kunt ook starten bij Gasterij De Koffiemolen, start dan bij punt 4.

 

Gasterij De Koffiemolen

Sint-Pieterstraat 4

6301 DR  Valkenburg

Tel: 06-15276932

contact@gasterijdekoffiemolen.nl

https://gasterijdekoffiemolen.nl

 

Even zin in iets anders, even weg uit de drukte?  Gasterij de Koffiemolen vindt u in hartje centrum van Valkenburg en ligt aan de Geul. Tegenwoordig zijn de molenaars op zaterdag aan het werk en kunt er terecht voor rondleidingen en heerlijk brood enz.

U kunt bij de Koffiemolen terecht voor heerlijke koffie, gezond ontbijt, smoothies, een verrukkelijke lunch, overheerlijke gebak, en zelfgemaakte lekkernijen. We maken gebruik van overheerlijke en eerlijke streekproducten.

De Koffiemolen is ingericht met hele leuke brocante en vintage spullen, dat maakt het geheel nog extra knus. Wat de Koffiemolen extra leuk maakt is dat heel veel van deze mooie spulletjes ook nog eens te koop zijn. Alles waaraan een prijskaartje hangt, kunt u voor uzelf of als cadeautje meenemen.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Tijdens wandeling 707, 792 en 1380 van Wandelgids Zuid-Limburg komt u bij De Koffiemolen en heten wij u van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 09.00 tot 18.00 uur

dinsdag gesloten.