1384. Drunen 14,1 km

1384. Drunen 14,1 km
In het mooie natuurgebied Loonse- en Drunense Duinen ligt Hotel Restaurant Duinrand. Tijdens deze gemakkelijke en zeer waterrijke wandeling struint u eerst geruime tijd door de mooie bossen en dan komt u aan een prachtig strandje aan de Roeivijver. Daarna wandelt u heerlijk langs de Surfvijver en dan loopt u over een prachtige dijk langs het Afwateringskanaal ’s Hertogebosch – Drongelen waar ook zitbanken staan om te pauzeren. U passeert de mooi gelegen vijver Lange Wiel en daarna nog een grote vijver. U volgt een graspad langs een beekje en dan loopt u langs de Nieuwe Loonse Vaart. Na een leuk rondje om de Roeivijver wandelt u via bospaden terug naar het prachtige terras van  Duinrand. Neem voor onderweg zelf drinken mee.

 

Hotel Restaurant Duinrand Drunen

Steegerf 2

5151 RB  Drunen

Tel: 0416-534154

info@duinranddrunen.nl

https://www.duinranddrunen.nl

Midden in de Loonse- en Drunense Duinen ligt aan de bosrand Hotel Restaurant Duinrand.   Zodra u het restaurant binnen stapt proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons ruime tuinterras genieten van een heerlijke kop koffie met gebak of een lekker koud biertje van de tap.  Wij zijn uit Bourgondisch hout gesneden. Dat zult u met al uw zintuigen in onze gerechten herkennen.

Dankzij onze keuze voor eerlijke, verse kwaliteitsingrediënten en onze passievolle bereiding kunnen wij u de heerlijkste gerechten serveren. In, uiteraard, weldadige porties.  Voor ieder wat wils.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. U kunt bij ons een mooie vakantiewoning boeken.  Bij ons start wandeling 1384 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 09.30 uur.