1387. Oisterwijk 12,4 km

1387. Oisterwijk 12,4 km
Ten zuid-oosten van Oisterwijk, ligt op een mooie locatie de Gerrithoeve. Tijdens deze gemakkelijke wandeling wandelt u over een rustig weggetje naar de buurtschap de Logt en dan loopt u langs de bosranden van Landgoed Rosep. U duikt natuurgebied Kampina binnen en wandelt langs het prachtige Belversven. Na 6,3 km komt u bij een zitbank aan het ven, een mooi pauzeplekje. Via een smal paadje dwars door de heide passeert u het Brandven en na een flink stuk door de heide loopt u het bos in. Na een stuk langs de beek de Heiloop wandelt u een mooi stuk over graspaden langs een prachtig natuurgebied waar runderen grazen. Via een bomenlaan loopt u terug naar het gezellige boerderijterras, waar u beslist de huisgemaakte gehaktbal moet proeven!

 

Boerderijterras De Gerrithoeve

Kollenburgsebaan 11a

5062 TH  Oisterwijk

Tel: 0411-673189

info@gerrithoeve.nl

http://www.gerrithoeve.nl

Kom bourgondisch genieten van authentieke gerechten en schuif aan op ons boerderijterras. Wij serveren de lekkerste gehaktbal van Oisterwijk en verrassende gerechten in een klomp. Of neem je (klein)kinderen mee naar onze kinderspeelboerderij voor veel binnen en buiten speelplezier. Ondertussen genieten de volwassenen van een lekker drankje en borrelhap. Wil je langer genieten van Oisterwijkse bossen en vennen? Reserveer dan een ruime comfortplaats op onze plattelandscamping met modern en schoon sanitair. Of boek een verblijf in onze boerderijwoning met ruimte voor 12 gasten. Bij de Gerrithoeve geniet je veelzijdig van het platteland.

De Gerrithoeve is een ideaal startpunt voor een heerlijke wandel- of fietstochten door de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Laat je informeren over de mooiste wandel- en fietsroutes, excursies met de boswachter of kies een spannende speurtocht om met kinderen de natuur te ontdekken. Oisterwijk ligt midden in het groen en daarom spreekt men hier ook wel over de Parel in ’t groen.

Bij ons start wandeling 1387 van Wandelgids Brabant.. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Van 16/03 t/m 31/10 dagelijks van 10.00 tot 19.00 uur.

Van 01/11 t/m 15/03 vrijdag t/m zondag van 10.00 tot 19.00 uur.