1415. ’s Gravenvoeren 9,6 km

1415. 's Gravenvoeren 9,6 km
Tijdens deze heuvelachtige en grensoverschrijdende wandeling door de Voerstreek wandelt u langs de mooie vijvers van het kasteel en via en steil bospaadje klimt u omhoog naar de Snauwenberg. U daalt af via een leuk pad en dan struint u geruime tijd over een paadje langs het Hoogbos. Via een mooi hol stenig pad loopt u naar ’s Gravenvoeren en dan komt u bij het mooie en rustig gelegen terras van de Auberge ’s Gravenhof waar u fijn kunt pauzeren. U kunt er ook heerlijk lunchen.  (wo en do gesloten).  U klimt een weg omhoog en dan komt u boven bij een prachtig uitzicht op de Voerstreek.  U struint geruime tijd door weilanden met klaphekjes en langs het beekje de Noor en dan klimt u omhoog. Via voetpaden loopt u terug naar de parkeerplaats. U kunt ook starten bij de Auberge, start dan bij punt 4.

 

Auberge ’s Gravenhof

Pley 28

3798 ’s Gravnvoeren

Tel: 0032-488764888

info@auberge-sgravenhof.be

https://www.auberge-sgravenhof.be

Hotel*** Auberge ‘s Gravenhof is een charmant drie sterren hotel, gelegen in het pittoreske dorp ’s-Gravenvoeren in de gemeente Voeren.  In de in 2009 volledig gerenoveerde historische hoeve uit 1644 zijn naast 11 sfeervolle comfortabele hotelkamers en -suites en 6 appartementen voor permanente bewoning gerealiseerd.

In dit lieflijke hotel te ’s-Gravenvoeren maakt u kennis met de typisch Limburgse gastvrijheid van gastvrouw Christiana Appel. Maar ook met de prachtige omgeving van Voeren. Auberge ’s Gravenhof is zo de ideale achtergrond voor een plezierreisje, maar ook voor een zakelijke overnachting.

In ons sfeervolle restaurant Sjamotte bieden wij een uitgebreide lunch- en dinerkaart, voor elk wat wils.  Na een flinke wandeling kunt u op ons knusse terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje van de tap.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1415 en 1416 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden Sjamotte:

Wij zijn geopend van 11.00-22.00 uur,
op maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag. (woensdag en donderdag gesloten).