1417. Voerendaal – Retersbeek 10,1 km

1417. Voerendaal - Retersbeek 10,1 km
Tijdens deze gemakkelijke wandeling wandelt u even door een parkje en dan volgt u een voetpad naar de buurtschap Retersbeek. U loopt een flink stuk over voetpaadjes langs akkers over een panoramisch plateau en via een rustige weg komt u bij de Huiskenshof.  De terugweg wandelt u over veldwegen en graspaadjes langs de Hoensbeek en via het parkje komt u weer bij IJssalon nICE met ambachtelijk ijs. U kunt er ook prima lunchen.  U kunt ook de route starten bij de Huiskenshof, start dan bij punt 4. (Geen parkeergelegenheid).

 

B&B – Buitenverblijf Huiskenshof

Putweg 45a

6343 PD  Klimmen

Tel: 06-27000768

ilse@huiskenshof.nl

https://www.huiskenshof.nl

 

De monumentale hoeve Huiskenshof is gelegen in het mooie Limburgse Heuvelland en omvat vier vakantieverblijven. Een tinyhouse, het Bakhuis en drie woningen aan de binnenplaats: het Koetshuis, de Koestal en de Schuur. Huiskenshof is een eeuwenoude Limburgse carréboerderij met prachtige vergezichten, bereikbaar via een klassieke onverharde oprijlaan!

Het originele bakhuis of wachtershuisje, de stallen en schuur zijn gerenoveerd tot 4 unieke, hippe, stijlvolle en kidsproof vakantieverblijven. De woningen zijn geschikt voor 2- 6 gasten. Ieder vakantiehuis beschikt over een volledig ingerichte keuken, badkamer(s), privé terras met BBQ. Rondom de hoeve vindt je groene weides met trampolines en speeltoestellen.

Huiskenshof is ook uitermate geschikt voor grote gezelschappen of families, in totaal kunnen we 20 gasten ontvangen.

 

Buiten is er volop afleiding voor de kids. In de speelweides kunnen ze schommelen, buitelen, trampoline springen en spelen in het speelhuis met zandbak. Ook zijn er fietsjes, skelters en traptractors. Op warme dagen kan er een badje worden opgezet.