1419. Schinnen – Vaesrade 6,7 km

1419. Schinnen - Vaesrade 6,7 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling,  wandelt u naar de buurtschap Thull en via een bospaadje klimt u naar een plateau met mooi uitzicht. Via leuke voetpaadjes wandelt u naar het dorp Vaesrade en dan klimt u via een prachtig hol bospad omhoog. Boven heeft u een mooie blik op de Ring Parkstad.  Via het  Schurenberger Park, steekt u de Ring Parkstad over en passeert u de vakantiewoning Naanhover Beemden (Ideaal om met uw paard op vakantie te gaan) en dan loopt u weer Vaesrade binnen.  U loopt over het Kathagendervoetpad en dan volgt u een mooi graspad langs de Geleenbeek. Aan het einde wandelt u langs de mooie vijver de Mulderplas terug naar de Muldermolen met fijn terras. Vanuit de vakantiewoning kunt u ook starten.

 

Vakantieverblijf Naanhover Beemden

Naanhofsweg 31

6361 DP  Nuth

Tel: 06-20255008

info@naanhoverbeemden.nl

https://www.naanhoverbeemden.nl

Dit verblijf is exclusief voor u en uw gezelschap! Er zijn geen andere gasten. De woning is geheel vrijstaand, luxe en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. De woning is geschikt voor 4 tot maximaal 10 personen. Uiteraard rookvrij! Er is een tuin met privé terras, royale oprit en speelweide met toestellen. Ideaal voor een gezinsvakantie, ruitervakantie of familie/vriendenweekend.

Bij deze vakantiewoning zijn diverse faciliteiten aanwezig om uw eigen paarden mee te nemen op vakantie. Zo heeft de woning heeft een aparte paardenstal met 5 ruime paardenboxen, privé rijbak met verlichting, solarium en stapmolen.
Tevens staat Nuth bekend als regio voor paardenliefhebbers met haar ruiterroutes, maneges en paardenevenementen.

Dit verblijf is exclusief voor u en uw gezelschap! Er zijn geen andere gasten. De woning is geheel vrijstaand en is luxe en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Het is geschikt voor 4 tot maximaal 10 personen.

 

U beschikt over alle paarden faciliteiten en een grote speelweide voor de kinderen met verschillende speeltoestellen. Uw verblijf is inclusief energiekosten, bedlinnen, 1 keukenlinnen set en gebruik van wasmachine en droger. De woning is rookvrij!