1427. Schin op Geul 5,5 km

1427. Schin op Geul 5,5 km
Tijdens dit leuke en gemakkelijke rondje door het Gerendal wandelt u eerst over graspaadjes langs de Geul, langs de sportvelden en door weilanden.  Via een rustig weggetje loopt u helemaal het mooie Gerendal binnen en bij een huis keert de route langs bosranden terug.  Via een leuk voetpad en mooie vijver komt u weer in het dorp en de bistro met fijn terras. 

 

Bistro Bie Jeanneke

Vinkenbergstraat 2

6305 PJ  Schin op Geul

tel: 043-8514173

http://www.biejeanneke.nl
info@biejeanneke.nl

 

Dé plek in Schin op Geul en omgeving waar historie en lekker eten samenkomen! Op een idyllische plek met uitzicht op het kerkplein, aan de rand van mergelstadje Valkenburg aan de Geul.

Zodra u de bistro binnen stapt proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Meteen valt u de stijlvolle combinatie inrichting van modern en oud op. Het is een plek waar jong en oud zich ontmoet onder het genot van een goed glas bier.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons gezellige terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of een lekker speciaalbier.  Wij bieden een uitgebreide lunchkaart voor elk wat wils. Probeer eens onze proeverij Jeanneke.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start en pauzeert wandeling 1366 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Zien we jou binnenkort?
Erik & Renee

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur

dinsdag gesloten.