1432. Vijlen – Vaals 10 km

1432. Vijlen - Vaals 10 km
Tijdens deze heuvelachtige en grensoverschrijdende wandeling wandelt u door het Vijlenerbos omlaag naar de Buurtschap Harles en via een veldweg daalt u af naar de rand van Lemiers.  Via een leuk voetpad langs de Hermansbeek komt u bij Kasteel Gen Hoes en dan loopt u door de buurtschap Oud Lemiers langs de St. Catharinakapel. U steekt de Duitse grens over en wandelt over de mooie hooggelegen Schneebergweg. Via een voetpad daalt u af naar Hoeve de Gastmolen. Via een voetpad loopt u naar de buurtschap Holset met herberg en dan klimt u door het Vijlenerbos omhoog tot bij Boscafé ’t Hijgend Hert. U kunt ook starten bij Hoeve de Gastmolen, start dan bij punt 4.

 

Camping Hoeve de Gastmolen

Lemierserberg  23

6291 NM  Vaals

Tel: 043-3065755

info@gastmolen.nl

https://www.gastmolen.nl

Kampeerterrein Hoeve de Gastmolen ligt fraai in het Zuid-Limburgse Heuvelland bij de Selzerbeek aan de rand van Vaals. Het is het meest zuidelijk gelegen kampeerterrein van Nederland. Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht op de ruim 250 meter hoge Sneeuwberg (D). Geniet van het landschap, de mooie ruime terrasvormige kampeerplekken en de vele mogelijkheden die de streek u bieden.

Het unieke van het autovrije kampeerterrein is de rustige ligging met veel wandel mogelijkheden en de korte afstand tot Vaals, Aken, Maastricht, Luik en zelfs Keulen behoort tot de mogelijkheden. Hier zijn volop mogelijkheden om te winkelen, bewonderen van de monumentale gebouwen of een terrasje te pikken. Kom en geniet bij ons…we heten u alvast van harte Welkom!

Geniet van het leven en geniet bij Hoeve de Gastmolen. Even geen gedoe en even rustig aan doen. Voor de één is dat wandelen of fietsen en voor de ander een lekkere middag siesta of lekker onderuit met een goed boek en een lekker glas wijn.

 

Voor de meer sportieve kampeerder hebben wij zeer afwisselde fiets- en wandelroutes die u kennis laten maken met het mooie Zuid-Limburgse landschap. Bij ons starten 3 mooie wandelroutes.