1452. Venlo 13,7 km

1452. Venlo 13,7 km
Tijdens deze leuke combinatie van Maas- en stadswandeling Venlo struint u eerst geruime tijd over graspaadjes langs de Maas en dan loopt u langs de muur van het oude fort Sint Michiel. U steekt de Maas over en wandelt langs de kademuur naar het Wilhelminapark met zitbanken.  U loopt door het centrum met leuke winkelstraten en gezellige pleinen met terrasjes en op de Markt passeert u het prachtige stadhuis.  Na weer een mooi stuk, over graspaden langs de Maas, gaat u de brug over en via leuke voetpaadjes komt u bij een bijzondere vistrap en watermolen. Via de vijver Tangkoel loopt u terug naar het startpunt. Onderweg is genoeg te zien.  Tijdens hoog water in de Maas is de wandeling niet te lopen.  Dit is echt een leuke route.

 

Eetcafé de Elze

Baarlosestraat 324

5926 PN  Venlo

Tel: 077-8510873

info@de-elze.nl

https://www.de-elze.nl

 

Net onder de rook van Venlo ligt aan een mooi wandelgebied Eetcafé de Elze. De naam is afgeleid van de mooie elzeboom die er vroeger stond.  Zodra u het café binnen stapt proeft u een huiselijke sfeer waar u zich in de stijlvolle en warme inrichting meteen op uw gemak voelt.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op het ruime terras genieten van een heerlijke kop koffie. Het is ook een plek waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier. Onze menukaart biedt heerlijke gerechten, voor elk wat wils.  In ons paviljoen zijn vers gemaakte afhaalbroodjes verkrijgbaar, fijn om mee te nemen tijdens de wandeling.

Tegenover het café ligt een ruime parkeerplaats. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1452 en 1458 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 12.00 uur

Dinsdag gesloten

Broodjes afhalen paviljoen:

maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 15.00 uur.