1457. Sint-Michielsgestel 17 km

1457. Sint-Michielsgestel 17 km
Ten zuiden van ‘s-Hertogenbosch ligt het rustige dorpje Sint-Michielsgestel. Tijdens wandeling 1263 kon u al kennis maken met de Dommel en de Essche Stroom en bij deze flinke maar gemakkelijke route doen we er nog een schepje bovenop. U wandelt eerst een stukje langs de Dommel en via een bospaadje loopt u naar de Genenbergmolen. U struint zeer geruime tijd over een schitterend schilderachtig pad, langs de Dommel en dan steekt u de A2 over. Dan passeert u eetcafé de Oude Ketting voor een pauze. Via prachtige bomenlanen wandelt u naar Landgoed Eikenhorst en dan volgt u geruime tijd een mooi graspad langs de Essche Stroom.  Via veldwegen en leuke bospaadjes loopt u weer naar de Dommel die u terugvoert naar het dorp. U kunt ook starten bij eetcafé de Oude Ketting.

 

 

Lunchcafé Toren4

Torenstraat 4

5271 GA  Sint-Michielsgestel

Tel:073-5514979

info@lunchcafetoren4.nl

https://www.lunchcafetoren4.nl

Lunchcafé Toren4 is gevestigd in het centrum van Sint-Michielsgestel nabij de “Oude Toren”. Bij ons kun je dagelijks genieten van een ruime keuze aan lunchgerechten welke bereid worden met de beste producten en ingrediënten. Dit alles in ons sfeervol, vriendelijk en nostalgisch lunchcafé wat plaats biedt aan een veertigtal gasten.

Daarnaast is het ook heerlijk vertoeven op ons ruime terras met uitzicht op de Toren, onder het genot van een vers getapt Uiteraard houden wij die ontspannen, Gestelse, gastvrije sfeer waar iedereen welkom is voor een uitstekende kop koffie; een echte ontmoetingsplek. Het terras en de lunchkaart zijn geheel vernieuwd en de kaart is uitgebreid met verrassende gerechten van de beste producten en ingrediënten; kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Na lunchtijd kunt u ook genieten van een “bite” bij een prima vers getapt biertje, borrel, fris of koffie tegen een betaalbare prijs.

Bij ons start wandeling 1263 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

 

Openingstijden:

Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.