1465. Boxtel 12,5 km

1465. Boxtel 12,5 km
Ten noorden van Boxtel ligt aan een mooi wandelgebied Eetcafé De Oude Ketting. Tijdens deze gemakkelijke wandeling wandelt u eerst door de mooie bossen van Venrode met enkele fraaie vennen. U volgt even een fietspad en dan wandelt u over veldwegen door velden en langs bosranden.  U struint geruime tijd over een mooi pad langs de Essche Stroom en dan maakt u een rondje door het prachtige park van Landgoed Eikenhorst. Via gemakkelijke bospaden loopt u terug naar het café met aan de achterzijde een mooi tuinterras.

 

Eetcafé de Oude Ketting

Bosscheweg 74

5283 WB  Boxtel

Tel: 0411-673030

info@deoudeketting.nl

https://deoudeketting.nl

Eetcafé De Oude Ketting heeft een frisse, warme, authentieke ambiance. Met een duidelijke knipoog naar het verleden als routier.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje van de tap. Ook kunt u kiezen uit vele speciaalbieren.

Oude bekende gerechten staan nog steeds op het menu. Op de kaart vind u gerechten uit de Hollandse keuken. Ze worden in eigen keuken op ambachtelijke wijze bereid.

Lekker met de kids op pad? Wij hebben een prachtige buitenruimte en het zonnetje schijnt mooi op ons nieuwe terras!

Naast ons café is een ruime parkeerplaats. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1465 van Wandelgids Brabant en tijdens wandeling 1457 kunt u bij ons pauzeren. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur.

Rustig tuinterras aan de achterzijde.