1470. Roosteren – Ohé en laak 12 km

1470. Roosteren - Ohé en Laak 12 km
Tijdens deze gemakkelijke en waterrijke wandeling wandelt u eerst een mooi stuk over de dijk langs het Julianakanaal, waar u naar passerende binnenvaartschepen kunt kijken. Ook het uitzicht is mooi. U struint over graspaden langs de Molenplas en dan doorkruist u het dorp Ohé en Laak.  U struint over graspaden langs de Schroevendaalse Plas en via een veldweg komt u aan de Maas.  Via een prachtig graspad over de dijk langs de Maas loopt u terug naar Roosteren waar een mooi terras is bij de Roosterhoeve.    Bij punt 3 is een mooie rustplaats met zitbanken.

 

Hotel – Restaurant de Roosterhoeve

Hoekstraat 29

6116 AW  Roosteren

Tel: 046-4493131

info@roosterhoeve.nl

https://www.roosterhoeve.nl

Hotel-Restaurant de Roosterhoeve is gelegen in het maasdorp Roosteren, in de smalste strook van Nederlands Limburg, ongeveer 35 kilometer ten noorden van Maastricht en 55 kilometer ten zuiden van Eindhoven.

Ons hotel-restaurant is landelijk gelegen en de ideale uitvalsbasis voor wandelingen, fietstochten en uitstapjes in Nederlands en Belgisch Limburg en Duitsland.

In de directe omgeving nodigen de historische stadjes Maaseik, Thorn en Stevensweert uit tot een toeristisch bezoek. De steden Sittard (ca. 15 km), Roermond (ca. 20 km), Maastricht en Hasselt (ca. 40 km) bieden volop winkels en cultuur.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons zomerterras of bij slechter weer in de mooie serre genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje. Onze lunchkaart biedt voor elk wat wils.  Onze dinerkaart biedt verse vlees- en visgerechten. Zodra u de hoeve binnen stapt proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt.

In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1470 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 07.00 uur.