1479. Best 7,6 km

1479. Best 7,6 km
Ten oosten van Best ligt op een prachtige plek in het bos B&B Henk Krol.  Tijdens deze gemakkelijke boswandeling wandelt u eerst een flink stuk door de bossen en dan struint u over de heide met mooi uitzicht op het Oud Meer. Via leuke bospaadjes loopt u naar de Sonseweg en dan loopt u terug naar de parkeerplaats. U kunt deze wandeling combineren met wandeling 1480 tot een afstand van 12,8 km.  

 

B&B Henk Krol

Sonseweg 37

5681 BH  Best

Tel: 040-2908000

info@benbhenkkrol.nl

https://www.benbhenkkrol.nl

De eerste zonnestralen vallen door de bomen. Vanuit het bed kijkt u zo het bos in waar reeën ongestoord aan u voorbijkomen. Optimaal tot rust komen in de prachtige natuur. Dat is wat u van onze bed & breakfast mag verwachten.

Onze bed and breakfast telt veertien moderne comfortabele kamers en is eigenlijk een klein hotel midden in het bos. Alle kamers zijn ingericht volgens thema. In die thema’s komt onze trots naar voren. Of u nu alleen, met partner of een vriend(in) of met uw hele gezin een overnachting boekt, elke kamer staat garant voor een unieke beleving midden in de natuur.

Voor het ontbijt kunt u kiezen, we brengen het graag op uw kamer, maar u mag het ook nuttigen in onze lunch- en ontbijtruimte. Elke dag serveren we daar ook verse lunchgerechten. Bij mooi weer lonkt ons terras.

Niet alleen fietsen, maar ook wandelen is fantastisch door onze prachtige natuurgebieden. Met de natuurgebeiden Oirschotse Heide, Kampina Oisterwijk, Sonse Heide dichtbij beleef je uren wandelplezier.  Bij ons start wandeling 1479 en 1480 van Wandelgids Brabant.  We heten u van harte welkom,  Aldo Koning & Henk Krol

 

LUXUEUZE KAMERS
Veertien kamers verschillend in thema en grootte voorzien van alle gemakken. Smaakvol modern en comfortabel. Ideaal verblijf voor meerdere dagen.
Naast accommodaties voorzien van alle gemakken bieden we u ook graag gratis onze parkeergelegenheid en wifi aan.