1482. Berlicum Kamelenmelkerij Smits 12,8 km

1482. Berlicum Kamelenmelkerij Smits 12,8 km
Tussen Berlicum en Rosmalen ligt midden op het platteland de bijzondere Kamelenmelkerij Smits.  Verzuim dan ook niet om halverwege bij de pauze voor slechts € 5,00 de virtuele tour te doen langs de kamelen, het zijn er wel honderd!  Tijdens deze gemakkelijke wandeling, wandelt u vanaf Landgoed Coudewater een flink stuk langs de Grote Wetering en dan struint u door de bossen van Engelenstede.  Dan komt u bij de kamelenmelkerij wat een unieke stop is voor een verrassende discovery tour: een zelfstandige rondleiding voor maar 5 euro per persoon! U kunt hiervoor terecht op maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur. Het terras is alleen geopend voor gasten maar na de tour heeft u dan wel een uniek uitzicht bij uw camelchino (cappuccino gemaakt van kamelenmelk)! Na de pauze wandelt u een groot stuk langs de Wambergsche Beek en via leuke bospaadjes komt u bij het schitterende bosven. Even later passeert u het mooie Kasteel De Wamberg en dan loopt u door het bos terug naar landgoed Coudewater.  Let op!  In het weekend kunt u alleen met groepen op afspraak terecht  voor een excursie of groepssafari, zie de website. 

 

Kamelenmelkerij Smits

Werstkant 16

5258 TC  Berlicum

Tel;073-7078087

info@kamelenmelk.nl

https://www.kamelenmelk.nl

Kom bij ons langs voor verse kamelenmelk en/of een leuke spontane discovery tour. Wilt u met een groep langskomen dan is het ook mogelijk om vooraf een groepssafari te boeken met eventueel een uitgebreid arrangement zoals Bossche bollen workshop, ijs maken en kamelenschieten. Bij Kamelenmelkerij Smits zult u zich niet vervelen.

Tijdens of na een flinke wandeling bent u door de weeks tussen 10:00 u en 16:00 uur welkom voor een discovery tour die u af kunt sluiten met een lekkere kop koffie of een lekker koud drankje op ons terras. Speciaal voor kleine groepjes van maximaal 7 personen is er een Discovery Tour. U krijgt een tas vol informatie mee voor slechts 5 euro per persoon. Zo kunt u zelfstandig op eigen tempo het bedrijf bekijken. Bij slecht weer staan de kamelen in de stal dus ook dan kan u langskomen. Er is ook een gelegenheid om de kamelen te voeren en melk te proeven. Let op: Voor een discovery tour kunt u binnen komen wandelen op de aangegeven tijden maar alle overige tours zult u vooraf tijdig moeten reserveren!
Helaas zijn wij niet geopend voor enkel een drankje, hier zit altijd een discovery tour aan vast om binnen te kunnen.

Liever een wandeling in het weekend? Helaas is het dan niet mogelijk spontaan langs te komen omdat we dan dicht zijn. Wel hebben wij om de week een zondag safari. U kunt hierbij aansluiten als u vooraf online kaarten reserveert. lees op onze website voor informatie: https://www.kamelenmelk.nl/zondagsafari-en-vakantiesafari/ .

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur

zaterdag en zondag op afspraak.