1485. Sint Geertruid 5,8 km

1485. Sint Geertruid 5,8 km
Tijdens dit bosrijke rondje Savelsbos, klimt u eerst via een trappenpad en steil bospad omhoog, maar dat is dan ook de enige klim in deze route. U wandelt geruime tijd door het Savelsbos en ter hoogte van het dorp Rijckholt wandelt u over mooie veldwegen. Via bospaadjes loopt u onder langs het bos terug naar het fijne terras. Behalve de klim aan het begin is het een makkelijke wandeling. 

 

Eetcafé De Bosrand

Moerslag 4

6265 NE  Sint Geertruid

Tel: 043-4098371

info@eetcafedebosrand.nl

https://www.eetcafedebosrand.nl

De naam zegt al genoeg, een eetcafé gelegen aan de rand van het Savelsbos, omgeven door groen en rust. Wij zijn de ideale tussenstop tijdens een wandel- of fietstocht. Maar ook perfect om lekker uitgebreid te komen lunchen of dineren.

Genieten in huiselijke sfeer van de Limburgse gastvrijheid en Bourgondische levenswijze.

U kunt bij ons ook terecht voor een culinaire wandeling (2,5 km tot 12 km) die u start en afsluit bij eetcafé de Bosrand. Ook een familie of bedrijfsetentje, feestje of lekker borrelen kan bij ons. 

Voor kinderen is er een kleine speelhoek binnen, een leuke boomhut en een speeltuin met zandbak buiten. Voor de oudere kinderen is er een leuke speurtocht te verkrijgen.

LEKKER ETEN met een goede prijs kwaliteit verhouding waarbij wij gebruik maken van verse streekproducten en lokale leveranciers met voor ieder wat wils.

Op onze menukaart kunt u onder andere hamburgers, saté, biefstuk, dagvis, salades, en diverse soepen vinden. Maar ook voor een lekker broodje of Limburgse vlaai bent u van harte welkom

 

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur. Dinsdag gesloten.

Ook voor enkel iets te drinken of een feestje kunt u bij ons terecht. Van warme chocomel met slagroom na een lange wandeling, tot even nagenieten met een speciaal biertje bij onze open haard