1487. Landgraaf 10,4 km

1487. Landgraaf 10,4 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling door het Strijthagerbeekdal, wandelt u via voetpaden langs het Pinkpopterrein en nabij de Overstehof wandelt u langs prachtige vijvers. Bij Kasteel Strijthagen wandelt u weer langs een mooie vijver en passeert u de Strijthagermolen. Na een mooi stuk door het bos wandelt u via graspaden langs weilanden naar de buurtschap Oude Hopel en via leuke bospaadjes komt u weer bij de fraaie vijvers van Strijthagen. Na een flink stuk door de bossen bereikt u het mooie terras van De Winselerhof en dan klimt u zigzaggend omhoog naar de top van de Wilhelminaberg, een oude steenkoolberg. Boven heeft u een uitzicht van 360 graden. U daalt het lange trappenpad af en via diverse parkjes en smalle steegjes loopt u terug naar de B&B.  Onderweg staan zitbanken voor een pauze.

 

B&B Op d’r Sjeet

Pijler 32

6372 MK  Landgraaf

info@logiesopdrsjeet.nl

https://www.logiesopdrsjeet.nl

Gelegen in een rustige woonwijk, aan de rand van het dorp Schaesberg in de Zuid-Limburgse gemeente Landgraaf, vindt u B&B “Logies op d’r Sjeet”. Wij hebben ervoor gekozen om de tussenverdieping helemaal vrij te houden als B&B voor onze gasten.

In de prachtige omgeving van Kasteel Strijthagen kunt u heerlijk genieten van de natuur.  Wandelend bezoekt u deze locatie binnen een half uur. Ook bent u vanaf uw logeeradres binnen een half uur in steden zoals Sittard, Maastricht, Aken en Luik. V

Bij onze B&B genaamd Logies op d’r Sjeet heeft u de keuze uit een eenpersoons- en twee tweepersoonskamers.  Op alle kamers heeft u de beschikking over een waterkoker, zodat u koffie of thee kunt maken (aanwezig en bij de prijs inbegrepen). Ook heeft u gratis Wi-Fi toegang en staat op elke kamer een tafel of bureau waaraan u, indien nodig kunt werken. Uiteraard is ook een TV aanwezig. De douchegelegenheid is voor al onze gasten bestemd. En de prijs? Meestal betaalt u € 35 p.p.p.n.

Bij ons start wandeling 1487 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelliefhebbers van harte welkom!

 

 

Lekker uitslapen en dan een stevig ontbijt, wij staan voor u klaar!