1494. Oisterwijk 12,5 km

1494. Oisterwijk 12,5 km
Oisterwijk heeft een gezellig centrum en midden door de stad loopt een groene zone met de Voorste Stroom. Tijdens deze gemakkelijke wandeling, die start bij Natuurpoort Groot Speijck, wandelt u eerst een prachtig stuk over voetpaden langs de Oisterwijkse Vennen en voorbij het Klompven steekt u de Achterste Stroom over.  Via gemakkelijke voetpaden en een leuk parkje bereikt u Eethuys De Lind voor een pauze of lunch.  Via een prachtige kasseien bomenlaan langs prachtige huizen verlaat u het centrum en loopt u langs de Voorste Stroom de stad uit. U duikt weer de bossen in en dan steekt u de Reusel over.  Voorbij het Diaconieven en het Speijckven passeert u het bezoekerscentrum en dan kom u weer bij de parkeerplaats.  U kunt ook starten bij Eethuys de Lind, start dan bij punt 5.  

 

Eethuys De Lind

De Lind 79

5061 HV  Oisterwijk

Tel: 013-5284187

info@eethuysdelind.nl

https://eethuysdelind.nl

Midden in Oisterwijk ligt aan een gezellig pleintje Eethuys De Lind. Neem plaats in ons zitgedeelte, sla de menukaart open, vertel ons waar jij zin in hebt en wij serveren alles netjes aan tafel. Naast gefrituurde snacks en verse friet serveren we ook andere heerlijke lunch- en dinerspecialiteiten.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje.  Ons afhaalgedeelte is zowel overdag als ’s avonds geopend. Je kunt hier een klassiek frietje met bestellen, maar hebben ook vele andere gerechten!

Geen zin om de deur uit te gaan? Wij bezorgen ook. Bestel via de Eethuys De Lind BestelApp en profiteer van onze supersnelle bezorgservice. Van verse frites tot goed gevulde salades, heerlijke snacks en belegde broodjes, wij bezorgen het bij jou aan huis of op je werk.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons pauzeert of start wandeling 1494 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks open vanaf 10.00 uur.