1496. Herpen 11 km

1496. Herpen 11 km
Ten westen van Herpen ligt bij de natuurpoort Herperduin het restaurant De Kriekeput. Tijdens deze bosrijke wandeling met enkele zandheuvels wandelt u meteen door het mooie Speelbos en even later loopt u op het zandstrand langs het prachtige Klompven. Een stuk verder passeert u het Ganzenven en via veldwegen loopt u naar de buurtschap Berghem.  U struint geruime tijd over leuke bospaadjes en dan loopt u aan de andere kant langs het Ganzenven en weer over het mooie zandstrand van het Klompven. Voorbij een zandvlakte bereikt u de uitkijktoren Herperduin voor een mooi uitzicht op het gebied.  Via bospaadjes loopt u terug naar het restaurant met mooi terras. Vanwege de vele zandpaadjes is de gpx wel handig op uw telefoon maar niet noodzakelijk.  U kunt de route gemakkelijk zelf inkorten bij de vennen.   U kunt ook starten op de wandelparkeerplaats aan de Hoesenboslaan en dan pauzeren bij De Kriekeput, start dan bij punt 4.

 

Restaurant De kriekeput

Schaijkseweg 3A

5373 KL  Herpen

Tel: 0486-415100

kriekeput@herperduin.nl

https://kriekeput.nl

Kindvriendelijk restaurant De Kriekeput in Herpen is gelegen in een schitterde bosrijke omgeving en tevens officieel Natuurpoort van Brabant en natuurgebied de Maashorst. De plek voor de start en afsluiting voor een mooie fiets, wandel en ruiterroute in natuurgebied Herperduin/Maashorst.

Met volop parkeer gelegenheid. Bij de Eeterij kunt u op ieder moment terecht voor een kopje koffie, lunch, maaltijd of een lekker hapje en drankje. En we hebben een prachtig zwembad die geopend is van 1 april tot einde van de herfstvakantie. Tevens kunt u met kleine en grotere groepen in ons restaurant terecht voor een Bourgondische koffietafel of brunch, gezellig feesten of een BBQ.

Met de cadeaubon van de Kriekeput verras je iemand als nooit tevoren! Gezellig samenzijn in een huiselijke sfeer en genieten van onze heerlijke gerechten. De cadeaubon van de Kriekeput is beschikbaar in elke waarde. Jij bepaalt dus helemaal zelf de waarde van jouw cadeau!

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken door natuurgebied Herperduin. Bij ons start wandeling 1496 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur.