1498. Moelingen 8,5 km

1498. Moelingen 8,5 km
Tijdens deze grensoverschrijdende wandeling wandelt u over graspaden en via een veldweg loopt u naar Mesch.  U klimt een veldweg omhoog en dan wandelt u de Voerstreek binnen.  In ’s Gravenvoeren steekt u de Voer over en dan klimt u omhoog naar een kapel met picknickplek. Via een rustig weggetje loopt u naar Mesch en via veldwegen en graspaden wandelt u terug naar de ijssalon met heerlijk schepijs.  Behalve de klim vanuit Mesch is het een gemakkelijke wandeling.  TIP: Het hostel bij de ijssalon is een prima locatie voor een wandelvakantie in de Voerstreek.

 

IJssalon Mêrsy

Voerenstraat 52

Moelingen (B)

info@molenvanmoelingen.be

http://www.molenvanmoelingen.be

Aan de rand van het dorpje Moelingen ligt pal aan het riviertje de Berwien IJssaon Mêrsy, dat gevestigd is in de Molen van Moelingen, een sfeervol hotel.

Het terras ziet er uitnodigend uit en tijdens of na een flinke wandeling kunt u er genieten van een heerlijke kop koffie met vlaai of een lekkere ijscoupe. Natuurlijk is het heerlijke schepijs ook om mee te nemen.  Het terras is echt een genietplekje in de Voerstreek.

Als u het gebouw binnen loopt voelt u zich meteen thuis, de warme inrichting zorgt er voor dat u zich meteen op uw gemak voelt.  Onze hotelkamers zijn prima geschikt voor een langer verblijf om de Voerstreek te verkennen met mooie wandelroutes.

Bij ons terras starten wandeling 877 en 1498 van Wandelgids Zuid-Limburg en tijdens wandeling 103, 187, 246, 469, 865 en 1490 passeert u ons terras voor een pauze. Wij heten alle wandelaars van harte welkom.

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur

Groepen op afspraak.