1498. Moelingen 8,5 km

1498. Moelingen 8,5 km
Tijdens deze grensoverschrijdende wandeling wandelt u over graspaden en via een veldweg loopt u naar Mesch.  U klimt een veldweg omhoog en dan wandelt u de Voerstreek binnen.  In ’s Gravenvoeren steekt u de Voer over en dan klimt u omhoog naar een kapel met picknickplek. Via een rustig weggetje loopt u naar Mesch en via veldwegen en graspaden wandelt u terug naar de ijssalon met heerlijk schepijs.  Behalve de klim vanuit Mesch is het een gemakkelijke wandeling.  TIP: Het hostel bij de ijssalon is een prima locatie voor een wandelvakantie in de Voerstreek.

 

 

Brunchroom Zusjes – IJssalon Mêrsy

Voerenstraat 52

Moelingen (B)

info@zusjes.be

https://www.zusjes.be

 

Brunchroom Zusjes, zoals de naam al verklapt, willen wij in deze dagzaak onze gasten verwennen met een heerlijke brunch maar ook ontbijtjes, lunchgerechten en 4-uurtjes. En waarom “Zusjes” ? Nou omdat wij 2 zusjes zijn. Én omdat deze speelse naam ook goed past bij onze grootste troef: kindvriendelijkheid.

Wij serveren meer dan 24 soorten ambachtelijk ijs uit Zuid-Limburg. Onze smaken varieren met de seizoenen maar we hebben natuurlijk ook onze vaste smaken op de kaart staan.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een lekker broodje of een heerlijke ijscoupe. Wij beschikken over een ruime parkeerplaats.

Bij ons terras starten wandeling 877 en 1498 van Wandelgids Zuid-Limburg en tijdens wandeling 103, 187, 246, 469, 865 en 1490 passeert u ons terras voor een pauze. Wij heten alle wandelaars van harte welkom.

 

 

Openingstijden:

Zie website.

We willen een plek creëren die openstaat voor gezinnen met een speelruimte voor de kindjes. Een ruim terras met uitzicht op het groen vergroot het buitenplezier als het weer het toelaat. Natuurlijk is iedereen welkom bij de “Zusjes” en wij hebben onze Brunchroom zo ingericht dat ook mensen zonder kinderen gezellig kunnen genieten van onze keuken!