1501. Hoensbroek 10,2 km

1501. Hoensbroek 10,2 km
Tijdens deze gemakkelijke en afwisselende wandeling met onderweg een fijne lunchroom, wandelt u eerst langs prachtige vijvers en door een park langs de Caumerbeek en dan komt u bij het prachtige kasteel Hoensbroek.  U wandelt verder langs de Caumerbeek en dan struint u door de weilanden langs de Geleenbeek. Via een voormalig spoorwegtraject van de mijnbouw wandelt u via een rustig pad naar het centrum, waar u prima kunt lunchen bij de lunchroom Twenty-Eight.  Na een stukje door Hoensbroek, De Dem,  wandelt u over voetpaden naar de top van de Koumenberg. Het laatste stuk wandelt u weer langs een mooie vijver, terug naar de parkeerplaats.  U kunt ook starten bij de lunchroom, start dan bij punt 6.  In het laatste stukje zit wel wat hoogteverschil.

 

Lunchroom Twenty Eight

Kouvenderstraat 35

6431 HA  Hoensbroek

Tel: 045-5111026

 info@lunchroom28.nl

http://www.lunchroom28.nl

Lunchroom Twentie Eight bevindt zich in het gezellige winkelcentrum van Hoensbroek. Zodra u de zaak binnen stapt, proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met gebak of een lekker koud drankje. Onze lunchkaart biedt veel keuze uit o.a. soep, broodjes, salades maar ook diverse warme vlees- en visgerechten.

Verder kunt u bij ons ook terechts voor High tea of voor een stevig ontbijt.  Wandelaars kunnen ook een vers belegd broodje krijgen om mee te nemen en wij doen ook bezorgen.

In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken naar Kasteel Hoensbroek en het Geleenbeekdal. Bij ons pauzeert wandeling 1128 en 1501 van Wandelgids Zuid-Limburg.  Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 19.00 uur

Maandag gesloten.