1513. Bakel 11,2 km

1513. Bakel 11,2 km
Ten westen van Bakel ligt pal aan het Grotelsche Bos en de Grotelsche Heide Restaurant De Bosparel. Tijdens deze gemakkelijke wandeling wandelt u eerst via mooie lanen en voetpaden naar het bos en dan wandelt u een mooi stuk door het dal van de Snelle Loop. Dan struint u zeer geruime tijd over prachtige paadjes langs de Esperloop. Via enkele bospaden bereikt u de prachtige Aarlesche Vijver waar u een mooi rondje omheen wandelt. Op een zandheuvel heeft u een geweldig uitzicht op de vijver. Via bospaden loopt u terug naar het ruime terras van De Bosparel waar u nog kunt nagenieten. Onderweg staan enkele zitbanken voor een pauze.

 

Restaurant De Bosparel

Nuijeneind 20

5761 RG  Bakel

Tel: 0492-341307

info@debosparel.nl

http://www.debosparel.nl

De Bosparel is gelegen midden in een bosrijke omgeving, aan de rand van het pittoreske dorp Bakel. Wilt u eens ontsnappen aan de drukte van de maatschappij dan hebben wij de perfecte locatie om compleet tot rust te komen. U kunt genieten van de natuur en natuurlijk een lekker hapje en een drankje.

Een in Huiskamer stijl ingerichte Brasserie waar u, in een ongedwongen, huiskamer sfeer, heerlijk kunt lunchen of dineren, een groot terras aan de voorzijde van onze Brasserie, een groot terras aan de achterzijde van het pand, gelegen aan het water.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje van de tap.  Onze lunchkaart biedt voor elk wat wils zoals tosti, uitsmijter, hamburger, soep etc.

Wij beschikken over een ruime parkeerplaats. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken.  Bij ons start wandeling 1513 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 11.00 uur

maandag gesloten.