1514. Genhout 8,6 km

1514. Genhout 8,6 km
Tijdens deze licht heuvelachtige maar gemakkelijke wandeling, wandelt u over veldwegen naar de Mariakapel in de buurtschap Kelmond en via prachtige bospaadjes komt u bij kasteel Genbroek, met mooie vijver.  Voorbij nog een vijver klimt u via een trappenpad omhoog naar de Kapel van de Wonderdadige Medaille, die in het bos ligt. Via leuke bospaadjes en veldwegen langs akkers en weilanden loopt u terug naar de Gasterie met fijn terras. 

 

Gasterie Genhout Treft

Pastoor Lippertsplein 1

6191 NZ  Beek

Tel: 046-4375060

info@gasteriegenhouttreft.nl

Facebook

 

Aan een gezellig pleintje in Genhout ligt Gasterie Genhout Treft.  Het gebouw, waarin ook het gemeenschapshuis is gevestigd met diverse verenigingen, is een plek waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier.

 

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op het ruime terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of een lekker speciaalbiertje.  De lunchkaart biedt een ruime keuze met o.a. tosti, uitsmijter, salade, hamburger, soep, 12 uurtje etc.

 

Bij de Gasterie ligt een ruime parkeerplaats.  In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij de Gasterij start wandeling 1514 van Wandelgids Zuid-Limburg en tijdens wandeling 806, 964 en 1036 kunt u naar ons terras lopen voor een pauze. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 11.00 uur

Dinsdag gesloten.