1515. Spaubeek 8,5 km

1515. Spaubeek 8,5 km
Tijdens deze afwisselende en heuvelachtige wandeling door het prachtige Geleenbeekdal wandelt u eerst een mooi stuk langs de Geleenbeek en dan klimt u via een pad omhoog naar het dorp Sweikhuizen. U klimt verder omhoog en dan loopt u langs de bosranden van het Stammenderbos met mooie uitzichten. U passeert de Stammenhof en dan daalt u via een mooi voetpad af. U passeert Kasteel Terborgh en dan wandelt u over prachtige paadjes door het Geleenbeekdal. Ook kunt u even de mooie St. Annakapel bezoeken. Via leuke bospaadjes loopt u terug naar de brasserie met mooi terras. U kunt ook starten in Sweikhuizen en dan fijn pauzeren bij Brasserie Bie Sjoef. U kunt er heerlijk lunchen!

 

Brasserie Sjoef

Sint Jansgeleen 4

6176 RA  Spaubeek

Tel: 046-4431294

biesjoef@hotmail.com

http://www.biesjoef.nl

Aan de rand van een prachtig wandelgebied en aan de tennisbanen van Spaubeek ligt Brasserie Sjoef.  Meteen als u aankomt valt het ruime terras op waar het goed vertoeven is.  Ook binnen is het ruim en stijlvol ingericht. Het is een plek waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier.

Bie Sjoef is een bar & brasserie met heerlijke drankjes en hapjes. Je kunt bij ons genieten van luxe broodjes, snacks en nog veel meer. Ook hebben we 4 bieren van het vat en een aantal op fles. Bij ons kunt u ook goed vertoeven met een kop koffie of thee na een frisse wandeling in het nabijgelegen natuurgebied.

Onze lunchkaart biedt o.a. belegde broodjes, tosti, uitsmijter, zuurvlees of goulash met brood etc. Natuurlijk  kunt u genieten van een heerlijk speciaalbier zoals een Weizen of een Gerardus dubbel.

Bij de brasserie is een ruime parkeerplaats voor wandelaars. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij de brasserie start wandeling 650 en 1515 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 09.30 uur.