1516. Spaubeek 10,9 km

1516. Spaubeek 10,9 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling klimt u omhoog naar de Groeve Spaubeek en Groeve Nagelbeek en via holle veldwegen daalt u af naar de prachtige vijvers van Nierhoven. Via een leuk voetpad loopt u naar de buurtschap Tervoorst en voorbij enkele mooie monumentale hoeves loopt u door de buurtschap Terstraten met fraaie vakwerkhuizen.  Via veldwegen loopt u boven over het plateau waar u kunt uitwaaien en via een leuk rondje door het Spaubekerbos komt u bij het tuinterras van Boslounge Pieterpoort, de sponsor van deze wandeling, waar u op zondag nog iets kunt eten of drinken. U klimt een pad omhoog en dan volgt u een panoramisch graspaadje boven Spaubeek. Dan daalt u af naar het dorp.

 

 

Boslounge Pieterpoort

Op ’t Broek 6

6176 AH  Spaubeek

Tel: 06-55544077

info@iventy.nl

https://www.pieterpoort.com

 

Dé loungeplek om samen met jouw vrienden te genieten van de lekkerste vers bereide producten in een sfeervolle, bosrijke omgeving!

Wij houden ervan om onze gasten wekelijks opnieuw te verrassen met nieuwe gerechten. Dit in combinatie met onze heerlijke lokale drankjes zorgen voor een verrijking van jouw smaakpupillen. Met leuk gezelschap kan jouw dag niet meer stuk!

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met vlaai of een lekker koud biertje. Verder zijn er diverse lunchgerechten zoals soep, bagel, boerenbrood en hotdog.

In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken. Bij ons pauzeert wandeling 178, 650 en 1516 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

Openingstijden:

Zondag van 10.00 tot 17.00 uur

Groepen vanaf 15 pers. kunnen in overleg ook op andere tijden terecht.