1519. Hulsberg 6,3 km

1519. Hulsberg 6,3 km
Tijdens dit leuke en gemakkelijke rondje Hulsberg wandelt u door het dorp naar de buurtschap Wissengracht en dan volgt u het Vossenvoetpad door het bos. Via een veldweg en een leuk voetpaadje komt u bij Kasteel Wijnandsrade. Dan loopt u weer even door het bos en volgt u een voetpad naar de buurtschap Vink.  U loopt over veldwegen langs akkers en weilanden en via een voetpad met prachtig uitzicht loopt u Hulsberg binnen. Via een leuk oud straatje loopt u omlaag naar de herberg waar u ook kunt overnachten. Let goed op de openingstijden (weekend) want de herberg moet u van binnen zien!

 

Den oude Herberg

Klimmenerweg 5

6336 AV  Hulsberg

Tel: 06-54397037

den.oude.herberg@outlook.com

http://denoudeherberg.nl

In het serene kerkdorp Hulsberg, midden in het fraaie Limburgse Heuvelland, ligt B&B Den oude Herberg, een gezellige brasserie en een huiselijke bed & breakfast in een historische setting. Ideaal voor een weekendje weg met z’n tweetjes of vakantie met de kinderen in hartje Zuid-Limburg. Herbergiers Jordy en Linda zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Den oude Herberg biedt je diverse voorzieningen die je verblijf veraangenamen. Zo is er het rustieke cafégedeelte, waar we het ontbijt serveren. Vanaf nu kunt u ook genieten van brunch en lunch in onze eigen brasserie.

De serre, waar je ook bij minder goed weer het buitengevoel kunt beleven. En ons sfeervolle terras, waar het bij aangenaam weer goed toeven is.

Bij ons start wandeling 1039, 1060 en 1519 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Vrijdag vanaf 13.00 uur

zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur.