1521. Mill 14,5 km

1521. Mill 14,5 km
Ten oosten van Uden ligt in het dorp Mill de Brasserie D’n Buurman.  Tijdens deze afwisselende en gemakkelijke wandeling wandelt u eerst even langs het Peelkanaal en dan struint u over leuke bospaadjes. Dan wandelt u met mooie doorkijkjes rond het meer De Kuilen en loopt u over een mooi zandstrand naar de strandbar.  Na nog een flink stuk rond het meer loopt u weer door de bossen en volgt u een mooi graspaadje langs een beekje. Via een fijn voetpad over een voormalig spoorwegtraject loopt u naar Kasteel Aldendriel met prachtige binnenhof, een bezoekje waard. Via een parkje loopt u naar de brasserie met mooi terras. Tip: U kunt ook starten op de grote parkeerplaats De Kuilen en dan fijn pauzeren bij D’n Buurman, start dan bij punt 5.

 

Brasserie D’n Buurman

Stationsstraat 1

5451 Am  Mill

Tel: 06-30350314

info@buurmanmill.nl

https://buurmanmill.nl

 

Midden in het dorp Mill ligt aan een gezellig winkelplein Brasserie D’n Buurman. Zodra u de brasserie binnen stapt, valt u meteen de stijlvolle inrichting op en proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. De vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet. Tijdens of na een flinke wandeling kunt u in de zomer op het terras genieten van een heerlijke kop koffie met gebak of een lekker koud biertje.

De lunch- en dinerkaart biedt voor elk wat wils, zoals diverse vlees- en visgerechten, soepen, salades, belegde broodjes en heerlijke desserts. Ook biedt D’n Buurman een uitgebreide bier- en borrelkaart aan.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij D’n Buurman start wandeling 1521 van Wandelgids Brabant. Als u de wandeling start bij het Dagstrand De Kuilen, kunt u bij D’n Buurman heerlijk lunchen! Alle wandelaars zijn van harte welkom.

 

Openingstijden:

Woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur.