1524. Heijen 12,5 km

1524. Heijen 12,5 km
Ten zuiden van Heijen, ligt aan de rand van het industriegebiedje De Grens, maar ook aan een mooi wandelgebied, De Fabriek met mooi terras.  Tijdens deze gemakkelijke en zeer afwisselende wandeling wandelt u eerst over een graspad langs de Heijense Leigraaf waar bij nat weer hoge wandelschoenen welkom zijn.  Via veldwegen loopt u naar de Maas en dan struint u een mooi stuk door weilanden en over een graspad langs de Maas, tot een picknickplaats met zitbanken voor een eerste pauze. In de buurtschap Hengeland steekt u de N271 over en boven op de heide volgt u een zandpad met schitterend uitzicht op het fraaie Quinven, hier staan ook zitbanken.  Via leuke bospaden en een fietspad loopt u terug naar De Fabriek waar u kunt nagenieten. Tip: U kunt de route ook starten bij de parkeerplaats aan de Maas en dan fijn lunchen/pauzeren bij De Fabriek. Start dan bij punt 3 vanaf **.   

 

De Fabriek

De Grens 3

6598 DK  Heijen

Tel: 0485-231603

info@defabriekheijen.nl

https://www.defabriekheijen.nl

De Fabriek ligt op het bedrijventerrein De Grens in Heijen. Dit verklaart dat wij gekozen hebben voor deze naam. In een ongedwongen sfeer waant u zich in een industriële omgeving waar u lekker kunt eten en drinken. Onze fotowand met historische foto’s van industriële kenmerken uit de regio, en onze bar zijn ware eyecatchers.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met gebak of een lekker biertje. Onze lunch en dinerkaart kenmerkt zich door smakelijke en betaalbare gerechten zoals het Plenkske van Frenkske, de Limburger en Nienke stroopwafeltwist.  Naast een basis van vaste gerechten hebben wij per seizoen een wisselende menukaart, maar ook buiten de kaart presenteren wij wisselende gerechten.

Voor zakenlunches, vergaderingen of diner bent u ook bij ons aan het juiste adres. Feestjes of partijen? ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij maken het voor u gezellig.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start en pauzeert wandeling 1524 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 12.00 uur

dinsdag gesloten.