1525. Malden 10,3 km

1525. Malden 10,3 km
Ten noorden van Malden, ligt naast een groot tuincentrum, Coffyn Koffiehuis en koffiebranderij. Er werken vriendelijke mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tijdens deze gemakkelijke en bosrijke wandeling, volgt u eerst een graspaadje en voorbij enkele bedrijven volgt u een prachtige bomenlaan/fietspad langs de Maas. Via leuke bospaadjes door natuurgebied Elshof, loopt u naar de Rijksweg en dan duikt u de bossen van Heumensoord in.  Via mooie heidepaadjes komt u bij een grote zandvlakte met zitbanken, waar u kunt pauzeren.  Na weer een stuk door de bossen wandelt u over veldwegen langs een paardenranch terug naar Coffyn met leuk terras. Op donderdag wordt er koffie gebrand. Tip: U kunt ook starten op de grote parkeerplaats aan de Kluissestraat en dan fijn pauzeren bij Coffyn.

 

Coffyn Koffiehuis en branderij

Rijksweg 65A

6581 EE Malden

Tel: 024-3294740

info@coffyn.nl

https://www.coffyn.nl

Coffyn bevindt zich op het terrein van Intratuin Malden. De sfeervolle ligging maakt het koffiehuis tot een ideale plek om af te spreken met anderen voor een heerlijke kop koffie, voor of na uw bezoek aan het tuincentrum. Of gewoon zomaar, voor de gezelligheid. In onze winkel vindt u onze huisgebrande koffiesoorten.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met vlaai of een lekker broodje uit onze lunchkaart.   Coffyn is een maatschappelijke onderneming van Pluryn. Bij Coffyn werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, voor wie betaald werk niet vanzelfsprekend is.

Even ontspannen in de unieke sfeer van de branderij. Geniet van de geur van vers gebrande en gemalen koffie. De brander staat in de horecaruimte. Daar kunt u het koffiebranden regelmatig live meemaken.

In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1525 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur

Zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.