1528. Euverem 6,3 km

1528. Euverem 6,3 km
Dit heuvelachtige en panoramische rondje Euverem is een typische Zuid-Limburg wandeling met glooiende weilanden, koeien, klaphekjes, boomgaarden en mooie uitzichten.  U wandelt eerst via een veldweg naar een camping en dan klimt u door het hellingbos Osebos omhoog. Boven volgt u een voetpad en in de buurtschap De Hut volgt u een mooi pad omlaag. Dan struint u over een hoog gelegen weiland met mooi vergezicht en daalt u af naar Reijmerstok. U loopt langs hopvelden en appelboomgaarden en dan daalt u door een weiland af met schitterend uitzicht.  Op het terras met prachtig uitzicht is het goed vertoeven. Tip: U kunt deze wandeling combineren met wandeling 1527 tot een leuke dagtocht van 17,5 km en tussendoor fijn pauzeren of lunchen bij het restaurant.

 

Brasserie Qurios

Euverem 52

6271 PK  Gulpen

Tel: 043-3467202

https://www.qurios.nl/vakantieparken/vakantiepark-gulpen

Midden in het heuvelland van Zuid-Limburg ligt aan de rand van de buurtschap Euverem Brasserie The Dill. De omgeving van The Dill is erg gevarieerd. In het groene heuvelland vind je kastelen, vakwerkboerderijen en bloeiende boomgaarden. Niet voor niets dus dat Stichting Natuur en Milieu het landschap heeft bekroond met 5 sterren. Een ideale locatie om te wandelen of te fietsen.

Voor lunch en diner (à la carte) kun je terecht in onze brasserie. Zodra u de brasserie binnen stapt, valt u de stijlvolle inrichting op met veel eikenhout uit de omgeving, zoals de tafels.  Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons panoramische terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of een lekker speciaalbiertje van de tap.  Op het terras zijn honden toegestaan maar niet in het restaurant.

Ook het stadje Gulpen biedt voldoende vermaak. Het heeft o.a. een gezellig en uitgebreid winkelcentrum met terrasjes. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij de brasserie start wandeling 1527 en 1528 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Kijk voor de actuele openingstijden van ons restaurant op onze website:
https://www.roompot.nl/restaurant-the-dill/contact-en-openingstijden/