1530. Amstenrade – Thull 13,2 km

1530. Amstenrade - Thull 13,2 km
Tijdens deze licht heuvelachtige wandeling loopt u eerst door het dorp naar de buurtschap Hommert en dan wandelt u over voetpaden naar Vaesrade. U klimt omhoog en wandelt door een prachtig beukenbos omlaag naar de buurtschap Thull. Hier loopt u over prachtige vlonderpaden en via een pad langs de Geleenbeek komt u in Schinnen. Na een stuk door het Wolfhagerbos loopt u over (gras)paadjes en wandelt u over voetpaden naar Oirsbeek en via een natuurgebiedje loopt u het dorp Amstenrade binnen. U klimt een trappenpad omhoog en via veldwegen loopt u naar de brasserie met leuk terras.  Het interieur van de brasserie is een kijkje waard!  Aanrader voor de wandelaar is het Veldwachtertje!  Er is in de zomer heerlijk schepijs verkrijgbaar.  Aan het begin kunt u ook het kasteelpark bezoeken.  U kunt ook starten in Thull en fijn pauzeren bij de Veldwachter, start dan bij punt 4.

 

Brasserie Bie de Veldwachter

Hagendorenweg 10

6436 CS  Amstenrade

Tel: 06-13013838

info@biedeveldwachter.nl

https://www.biedeveldwachter.nl

Heeft u zin in een heerlijke lunch, verfijnd diner, huisgemaakt gebak, macarons, koffie of een ijsje? Dan bent u uiteraard meer dan welkom  om heerlijk te komen genieten in onze pas gerenoveerde brasserie of op ons mooie terras Bie de Veldwachter!

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje. Onze lunchkaart biedt vers bereidde belegde broodjes, tosti’s, soepen, salades en burgers.  Verder serveren wij heerlijke ijscoupes. Onze uitgebreide dinerkaart met diverse vlees- en visgerechten kunt u op onze site lezen.

Al van kleins af aan kom ik op de locatie van Bie de Veldwachter en kan ik dus uit volle borst vertellen dat deze locatie altijd al een plekje in mijn hart heeft. Daarom is het natuurlijk extra mooi en bizar om nu te mogen vertellen dat deze mooie brasserie van mij is en ik zo een deel uit kan maken van Amstenrade en omgeving.” – Solange Bogman

In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1530 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur.

 

Puf even lekker uit Bie de Veldwachter en ga daarna weer vol energie op pad.  Een actief dagje uit is niet compleet zonder een pauze met een kopje koffie, thee of een verfrissend drankje.