1531. Vinkel 11,4 km

1531. Vinkel 11,4 km
Ten oosten van ’s-Hertogenbosch ligt in het dorpje Vinkel, Restaurant Den Driehoek. Tijdens deze gemakkelijke wandeling, wandelt u eerst langs de prachtige windmolen de Zwaan en dan volgt u een mooi graspad langs de Grote Wetering. U loopt door het bos naar de buurtschap Hooge Heide en dan struint u door de bossen en langs bosranden van recreatiegebied Engelenstede. U passeert enkele fraaie vennen en dan duikt u weer de bossen in. Via een pad langs de Grote Wetering loopt u terug naar het dorp en restaurant met mooi terras. Na 6,4 km passeert u een picknickplek met banken.

 

Restaurant Den Driehoek

Brugstraat 34

5382 JD  Vinkel

Tel: 073-5321862

info@dendriehoek.nl

https://www.dendriehoek.nl

LEKKER GENIETEN BIJ DEN DRIEHOEK.

Of je nu heerlijk een borrel pakt in ons vernieuwde café, uitgebreid eet in ons restaurant, je laat verrassen met De Proeftafel of op het terras geniet van een lunch of diner bij ons ben je van harte welkom. Geniet van al het lekkers uit onze keuken of cafetaria.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons ruime terras genieten van een heerlijke kop koffie met appeltaart uit de regio. Bij Den Driehoek kunt u gezellig tafelen en genieten van heerlijk eten. De menukaart biedt u volop keuze. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht, die krijgen een eigen menukaart. Naast de menukaart presenteren wij regelmatig een menu du chef. Zo blijft eten bij Den Driehoek altijd verrassend.

In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1531 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 12.00 uur

zondag vanaf 10.00 uur

dinsdag gesloten.