1535. Hooge Mierde 11,2 km

1535. Hooge Mierde 11,2 km
Ten zuiden van Tilburg ligt vlak bij de Belgische grens en buiten het dorp Hooge Mierde,  Boscafé Krek Wak Wou.  Doel van deze gemakkelijke en schaduwrijke boswandeling is het prachtig gelegen Zwartven. Na de koffie wandelt u meteen de bossen in en hoort u alleen de vogels fluiten. U struint over bospaadjes en over zandwegen langs bosranden en na 6,5 km bereikt u het fraaie Zwartven, midden in de heide. Hier staat ook een zitbank, een genietplekje.  Via leuke paadjes door de heide loopt u weer het bos in en daarna wandelt u langs bosranden terug naar het fijne terras, waar u kunt genieten van koffie met een warme wafel. Bij slecht weer kan de zaak gesloten zijn, informeer dan even.  

 

Boscafé Krek Wak Wou

Weeldsedijk 2

5095 EC  Hooge Mierde

Tel: 06-22383833

info@cafekrekwakwou.nl

https://www.cafekrekwakwou.nl

BosCafé “Krek wak wou” bij HippoSofia gelegen aan de Poort van Utrecht met diverse fiets- en wandelroutes waar u terecht kunt voor een gezellig hapje en drankje, voor na de wandeling, fietstocht of motortocht. Uw fiets of motor kunt u stallen in onze bikers stalling. Voor de ruiter of menner kunt u bij ons ook terecht. Uw paard kan staan in een van onze paddocks en ook hun voorzien van een drankje (water) en hapje (hooi). Uw menwagen met paard kan gestald worden op onze binnenplaats waar u zicht blijft houden op uw span.

Op ons terras met als centraal gelegen het boscafé, is er overal wel zon of een schaduwplekje te vinden. Op ons binnenterras kunt u zitten op de verhoging of bij onze in volle bloei zijnde plataan. Waar u kunt genieten van de heerlijke natuur met al hun geluiden.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met een appeltaartje of een lekker koud biertje. Onze lunchkaart biedt voor elk wat wils zoals tosti, belegde broodjes, soep, uitsmijter etc.

Nabij ons café is een Natuurpoort met ruime parkeerplaats.  In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1535 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

Openingstijden:

Donderdag t/m maandag vanaf 10.30 uur.

Bij zeer slecht weer kan het gesloten zijn, informeer dan even.