1537. Liessel 8,5 km

1537. Liessel 8,5 km
Tijdens deze gemakkelijke en afwisselende wandeling, wandelt u eerst langs de kerk en de prachtige windmolen De Volksvriend en dan gaat de route over veldwegen en langs bosranden. Na een leuk stuk langs de beek Soeloop struint u zeer geruime tijd over graspaden langs de Astelse Aa en dan passeert u bij de bosrand twee zitbanken. Via leuke bospaadjes en een voetpad loopt u terug naar de brasserie met fijn terras. Na regenval kan het gras langs de beken nat zijn, draag dan hoge wandelschoenen.

 

Brasserie De Hoofdzaak

Hoofdstraat 99

5757 AL  Liessel

Tel:0493-843235

https://dehoofdzaakliessel.nl

 

Midden in het dorp Liessel ligt Brasserie De Hoofdzaak. Zodra u de brasserie binnen stapt, valt u de stijlvolle inrichting op, waar u zich meteen thuis voelt. Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet.

De brasserie is een zaak waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier. Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras met prachtige schaduwrijke bomen genieten van een heerlijke kop koffie met gebak. Wij beschikken tevens over een ruime parkeerplaats.

Onze lunch- en dinerkaart biedt een ruime keuze aan diverse broodjes, borrelhapjes en vlees- en visgerechten, ook aan de vegetariërs is gedacht.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1114 en 1537 van Wandelgids Brabant. Patrick & Heidi en medewerkers heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 12.00 uur tot 22.00 uur

dinsdag en woensdag gesloten.