1537. Liessel 8,5 km

1537. Liessel 8,5 km
Tijdens deze gemakkelijke en afwisselende wandeling, wandelt u eerst langs de kerk en de prachtige windmolen De Volksvriend en dan gaat de route over veldwegen en langs bosranden. Na een leuk stuk langs de beek Soeloop struint u zeer geruime tijd over graspaden langs de Astelse Aa en dan passeert u bij de bosrand twee zitbanken. Via leuke bospaadjes en een voetpad loopt u terug naar het Grand Café met fijn terras. Na regenval kan het gras langs de beken nat zijn, draag dan hoge wandelschoenen.

 

Grand Café De Hoofdzaak

Hoofdstraat 99

5757 AL  Liessel

Tel:0493-843235

grandcafedehoofdzaak@hotmail.com

https://www.facebook.com/grandcafedehoofdzaak

 

Midden in het dorp Liessel ligt Grand café De Hoofdzaak. Zodra u het café binnen stapt, valt u de stijlvolle inrichting op, waar u zich meteen thuis voelt. Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet.

Het café is een zaak waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier. Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras met prachtige schaduwrijke bomen genieten van een heerlijke kop koffie met gebak.  Wij beschikken tevens over een ruime parkeerplaats.

Onze lunch- en dinerkaart biedt een ruime keuze aan diverse vlees- en visgerechten, alles vers bereid uit eigen keuken.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1114 en 1537 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 12.00 uur

dinsdag en woensdag gesloten.