1542. Sint-Oedenrode 10,6 km

1542. Sint-Oedenrode 10,6 km
Ten noorden van Eindhoven ligt aan de Dommel het gezellige dorp  Sint-Oedenrode.  Tijdens deze gemakkelijke en afwisselende wandeling, wandelt u eerst een prachtig stuk langs de Dommel en door weilanden loopt u naar de uitkijktoren Rond door Recht, met mooi uitzicht op de Dommel. Via voetpaden loopt u weer naar de Dommel en dan wandelt u door weilanden langs een stuk van de oude Dommel.  Via veldwegen en bosranden wandelt u naar het mooie Park Kienehoef met fraaie vijvers. Het laatste stuk struint u langs vijvers in het Dommelpark en via een mooi pad langs de Dommel loopt u terug naar de lunchroom met terras. Na veel regenval kan het in de weilanden en op de graspaden nat zijn, draag dan hoge wandelschoenen.

 

Lunchroom Braveau

Kofferen 1

5492 BL  Sint-Oedenrode

Tel: 0413-479031

info@lunchroombraveau.nl

https://lunchroombraveau.nl

Braveau is een lunchroom met een laagdrempelige en ongedwongen sfeer. Wij runnen onze prachtige zaak met een ambitieuze en gedreven mindset waar gastvrijheid en humor centraal staan. Dat is ook niet zo gek, want we zijn ontzettend trots op wat we doen en serveren al ons heerlijke eten en drinken altijd met een glimlach, écht waar!

Onze lunchroom is een sociale en dynamische werkplek met een sterk gecertificeerde leeromgeving waar mensen met een beperking de kans krijgen om hun talenten te ontdekken en mee kunnen draaien in de leukste horecazaak van Sint-Oedenrode!

Naast een hapje eten kan je bij Braveau ook gemakkelijk even winkelen in een van onze shop-in-shop. We werken samen met diverse lokale winkelondernemers. Van trendy interieur cadeaus tot kraamcadeaus en van leuke spelletjes tot alles voor dé perfecte borrelavond, de keuze is reuze!

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1542 van Wandelgids Brabant en tijdens wandeling 1340 kunt u bij ons pauzeren. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks van 09.00 tot 17.00 uur

zondag gesloten behalve koopzondagen.

 

Binnen het team werken gecertificeerde begeleiders die onze kanjers dagelijks begeleiden om écht mee te draaien in de zaak.