1547. Slenaken – Hoogcruts 13,2 km

1547. Slenaken - Hoogcruts 13,2 km
Tijdens deze heuvelachtige en panoramische wandeling naar de Belgische grens wandelt u eerst door weilanden en dan klimt u omhoog naar de buurtschap Schey. Via een mooi weggetje loopt u naar de buurtschap Vroelen en via veldwegen wandelt u naar de buurtschap Kattenroth, die precies op de Belgische grens ligt.  Via een panoramisch pad daalt u af naar Noorbeek en in het dorp passeert u fraaie vakwerkhuizen. U struint door weilanden en via voetpaden klimt u omhoog naar de buurtschap Terlinden. Via veldwegen en een graspad langs wijnranken komt u weer bij de camping met terras.

 

 

Camping Welkom

Hoogcruts 27

6277 NP  Slenaken

Tel:043-4571296

info@campingwelkom.nl

https://campingwelkom.nl

Midden in de prachtige groene heuvels van Zuid-Limburg ligt Camping Welkom. Het landgoed Hoogcruts is een knooppunt van wandelen en fietsroutes. Hierboven op de heuvel voel je in de zomer een heerlijk föhnklimaat van de extra warmte die over de heuvel trekt. Al die zaken maken het plateau van Hoogcruts extra aantrekkelijk om te recreëren.”

Met de uitbreiding is de camping het hele jaar geopend. De percelen zijn ongeveer 150m² groot en 43 van de 60 kampeerplaatsen zijn comfortplaatsen en voorzien van 10 ampère elektra, water- en rioolaansluiting. Ook is op de camping gratis
Wifi. Huisdieren zijn welkom.

Na een flinke wandeling of tijdens een fietstocht kunt u op ons mooie terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker koud biertje. Slenaken is de perfecte uitvalsbasis voor diverse wandeltochten, fietsroutes en diverse uitstapjes. Op korte afstand liggen Maastricht en Valkenburg, waar je gezellig kunt winkelen en stappen.

Slenaken vele verrassingen in petto. Bovenal is daar het natuurschoon.   Bij ons start wandeling 1254 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom bij Camping Welkom!

 

 

Openingstijden:

Camping en terras/café zijn het hele jaar geopend.

 

Slenaken is nog echt een stukje
authentiek Limburg dat je geproefd moet hebben. In 2016 door ZOOVER als beste gewaardeerde dorp
van Limburg beoordeelt!