1551. Helden 8,6 km

1551. Helden 8,6 km
Tijdens deze gemakkelijke pure boswandeling wandelt u gelijk de Heldense Bossen in en na een flink stuk loopt u langs de bosranden.  Voorbij een fijne schuilhut duikt u weer de bossen in en wandelt u over leuke bospaadjes. Na weer een stuk langs de bosrand beklimt u nog even de Koeberg en dan komt u bij het terras van Kerkeböske, een leuke plek om na te genieten.  In de zomer is het een heerlijke schaduwrijke route maar ook in de herfst is het prachtig in de bossen. 

 

Dorpscentrum Kerkeböske

Aan de Koeberg 3

5988 NE  Helden

Tel: 077-3073069

info@kerkeboske.nl

https://www.kerkeboske.nl

Zoekt u naar een sfeervolle en gezellige locatie in de gemeente Peel en Maas dan heeft u met Kerkeböske in Helden-Dorp alles in huis voor een geslaagd arrangement.

Kerkeböske beschikt over ruime parkeergelegenheid en kan bij uitstek dienen als startpunt/tussenstop voor fiets- en wandelroutes van het Fiets- en Wandelnetwerk. Bij een kop koffie met Limburgse vlaai, lunch of een drankje kunt u uw fiets- en wandelroute samenstellen. Wij bieden een kleine kaart met o.a. arretjescake, vlaai, tosti, soep, bitterballen etc.  In de zomermaanden kunt u ook terecht op het gezellige terras.

Naast een bruiloft, jubileum of bedrijfsfeest, zijn er diverse gelegenheden die het waard zijn om met ambiance te vieren

In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken door de Heldense Bossen. Bij ons start wandeling 1551 van Wandelgids Limburg en ook tijdens wandeling 1541 passeert u aan het eind ons café. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur

maandag t/m donderdag van 19.00 tot 24.00 uur

zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur

zondag van 10.00 tot 22.00 uur.