1561. Retie 9,3 km

1561. Retie 9,3 km
Ten noorden van de Belgische plaats Mol, ligt net buiten het dorp Retie, de Retiese Watermolen. Tijdens deze gemakkelijke en bosrijke wandeling, wandelt u eerst over veldwegen naar het dal van de Kleine Nete en dan struint u geruime tijd over leuke bospaadjes.  U passeert enkele kapelletjes en dan loopt u even door het dorp Retie. De route wordt steeds mooier want u loopt door de Witte Netevallei over een prachtig vlonderpad door de natuur en dan komt u bij een uitkijkplatvorm. Via het Heksenpad loopt u terug naar het restaurant. U passeert enkele fraaie vennen.  Onderweg staan genoeg zitbanken voor een pauze, zie routekaart.

 

De Retiese Watermolen

Watermolen 5

2470  Retie

Tel: 0032-14379715

https://deretiesewatermolen.be

De Retiese Watermolen is voor ons een klein stukje Kempens paradijs. Met onze eerlijke Kempense keuken willen we u heel even uit de dagelijkse sleur halen en laten genieten van onze culinaire passie voor lekker eten en drinken. Wanneer u zich thuis voelt, dan is onze missie geslaagd.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje van de tap. Onze uitgebreide menukaart biedt voor elk wat wils.

In de Retiese Watermolen staan we open voor al uw vragen en suggesties. U wil graag de zaak afhuren voor een feestje of heeft u speciale wensen voor uw diner of lunch, dan bespreken we dat graag en bekijken we alle opties. De deuren van de Retiese Watermolen staan steeds open en samen maken we mooie herinneringen.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1561 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag vanaf 11.30 uur

Zondag vanaf 11.00 uur.