1562. Postel (Mol) 13,4 km

1562. Postel (Mol) 13,4 km
Ten noorden van de Belgische plaats Mol, ligt vlak bij de Brabantse grens in het dorpje Postel, Taverne de Lindedreef.  Het dorp is bekend van de Abdij van Postel uit de 12e eeuw.  U wandelt eerst langs de fraaie abdij door de tuinen. De wandeling begint dan met een flink stuk over boswegen door de bossen maar dan  wordt de wandeling steeds mooier.  Na 6,5 km loopt u over een prachtig vlonderpad door Natuurgebied De Ronde Put en na 7,7 km lopen bereikt u de schuilhut met zitbanken en uitzicht op het prachtige gelegen ven, een mooi rustpunt.  U loopt even door weilanden en dan wandelt u een mooi stuk langs het Kanaal Dessel – Schoten. Via bospaden en een stuk langs de weg komt u weer bij de taverne met fijn terras, die u deze route gratis aanbiedt. U bent van harte welkom!  Het is een gemakkelijke route met goed begaanbare paden.

 

Taverne De Lindedreef

Abdijlaan 11

2400 Mol

Tel: 0032-14733533

https://delindedreef.be

De Lindedreef is voor ons een klein stukje Kempens paradijs. Met onze eerlijke Kempense keuken willen we u heel even uit de dagelijkse sleur halen en laten genieten van onze culinaire passie voor lekker eten en drinken. Wanneer u zich thuis voelt in ons hof, dan is onze missie geslaagd.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker koud biertje. Uiteraard maken we ook gebruik van de lokale specialiteiten. De abdij van Postel staat al jaar en dag bekend voor o.a. haar Postels brood. Hoe dan ook, Postel is aanwezig, in onze zaak en in onze heerlijke gerechten en suggesties.

De Lindedreef staat voor passie, verwennerij en heerlijk genieten. Onze kok heeft een bijzondere passie voor de belangrijkste maaltijd van de Dag: het ontbijt.  Samen met een rijk gamma aan lokale streekproducten hebben we een luxueus ontbijtbuffet voor u samengesteld om uw dag in alle comfort en met veel smaak te kunnen starten.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1562 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur

Zondag vanaf 09.00 uur.