1563. Geel (Ten Aard) 14,6 km

1563. Geel (Ten Aard) 14,6 km
Ten noorden van de stad Geel, ligt in de buurtschap Ten Aard, de Taverne Aards Hof. Tijdens deze gemakkelijke wandeling  wandelt u eerst even door het dorp en dan volgt u een mooi kronkelend bospaadje. Via bos- en veldwegen loopt u naar de eerste uitkijkhut met mooi uitzicht op de Kleine Hooibeekvijver.  Via een kasseienweg loopt u naar de uitkijkhut met prachtig uitzicht op de Kattesteertvijver.  Via zandwegen loopt u naar het Kanaal van Bocholt naar Herentals en dan wandelt u zeer geruime tijd over een grindpad langs het kanaal.  Voorbij de sluis en oorlogsmonument loopt u het dorp in en in een parkje passeert u de grot van Lieve Vrouwke van Ten Aard. U steekt weer het kanaal over en dan komt u bij de taverne met terras.   

 

Taverne Aards Hof

Dr. van de Perrestraat 443

2440 Geel

Tel: 0032-14897470

https://aardshof.be

Het Aards hof is voor ons een klein stukje Kempens paradijs. Met onze eerlijke Kempense keuken willen we u heel even uit de dagelijkse sleur halen en laten genieten van onze culinaire passie voor lekker eten en drinken. Wanneer u zich thuis voelt in ons hof, dan is onze missie geslaagd.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met wafel of een lekker biertje. Onze uitgebreide menukaart biedt voor elk wat wils.

In het Aards Hof staan we open voor al uw vragen en suggesties. U wil graag de zaak afhuren voor een feestje of heeft u speciale wensen voor uw diner of lunch, dan bespreken we dat graag en bekijken we alle opties. De deuren van het Aards Hof staan steeds open en samen maken we mooie herinneringen.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1563 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 11.00 uur

woensdag en donderdag gesloten.

Het Aards Hof staat voor passie, verwennerij en heerlijk genieten.