1569. Dommelen 14,8 km

1569. Dommelen 14,8 km
De Dommel, het Dommeldal, Dommelen en Dommelsch bier, het zit allemaal in deze gemakkelijke en zeer afwisselende wandeling. Vanaf de parkeerplaats duikt u de bossen in en wandelt u een schitterend stuk langs de Dommel. U struint door weilanden en dan loopt u langs de rand van Waalre. Voorbij buurtschap ’t Loon wandelt u over voetpaden en veldwegen naar Dommelen waar u fijn kunt lunchen of pauzeren bij Lunchroom De Buren. Vanuit Dommelen wandelt u weer een prachtig stuk langs de Dommel en voorbij een camping loopt u door het bos naar het schitterende ven Groot Vlasroot waar u omheen loopt.  Na veel regenval kan het langs de Dommel drassig zijn, draag dan hoge wandelschoenen.  U kunt ook starten in Dommelen bij de lunchroom, start dan bij punt 5. Doe de wandeling bij voorkeur niet op zondag want dan is de leuke lunchroom gesloten.

 

Lunchroom De Buren

Van Bruhezedal 2

5551 EW  Dommelen

Tel: 040-2074444

infodeburendommelen@gmail.com

https://deburendommelen.nl/lunchroom

 

De Buren is opgericht in 2018 en staat bekend om zijn Brabantse gastronomie en de verfijnde verse ingrediënten die de basis vormen voor een verrassende maaltijd. Wij zijn trots om te mogen samenwerken met lokale leveranciers die enkel de beste geselecteerde producten leveren speciaal voor onze gerechten.

De ovenverse luxe belegde broodjes haal je natuurlijk bij De Buren! Ga voor het traditionele broodje ambachtelijke rosbief, of laat je verrassen door ons warm broodje hete kip.  Wij maken dagelijks een selectie van onze delicatesse salades die een begrip zijn in de Dommelsche gemeenschap.

Wij bieden in onze cadeauwinkel een verrassend wisselend assortiment met cadeau artikelen, spellen en boeken aan.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1569 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur,

zondag gesloten.

De Buren verzorgt graag de lunch bij u op locatie.