1575. Goirle 9,9 km

1575. Goirle 9,9 km
Midden in het levendige centrum van Goirle, ligt in Winkelcentrum de Hovel, Eetkaffee Mozes. Tijdens deze gemakkelijke wandeling, wandelt u over voetpaden, bomenlanen en bospaden, naar het prachtig gelegen Bankven, waar enkele zitbanken staan. U struint geruime tijd door de bossen en langs bosranden en dan loopt u door de rustige buurtschap Breehees.  U volgt een mooi graspad langs de meanderende Rovertsche Leij en dan wandelt u verder langs de Nieuwe Leij. Aan het einde is een fijn terras.

 

Eetkaffee Mozes

De Hovel 45

5051 NR  Goirle

Tel: 013-5341100

info@mozesgoirle.nl

https://www.mozesgoirle.nl

U vindt Mozes in het hart van Goirle, tegen het winkelcentrum De Hovel, het Kloosterplein en vlak bij het Cultureel Centrum Jan van Besouw. Wanneer je de horecaonderneming Mozes aan de Hovel 45 binnenstapt, krijg je het gevoel een pand van honderd jaar geleden te betreden: een nostal-gisch huiskamercafé, ingericht met authentieke materialen.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons ruime terras heerlijk genieten. Diverse specialiteiten staan op u te wachten. U vraagt, wij draaien. Behalve voor een kopje koffie of thee met een punt appelgebak of een progresje, kun je bij Mozes ook terecht voor een lunch. Er is keus uit allerlei broodjes, diverse soorten tosti’s, eiergerechten en salades. Wil je ’s avonds een hapje komen eten, ook dan ben je van harte welkom en kun je genieten van een lekker stukje vlees of vis.

Bij het winkelcentrum is een grote gratis parkeergarage. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1575 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur.

Speciaal voor onze bezoekers hebben wij gratis draadloos internet, op het terras en in het kaffee.