1576. Schin op Geul – IJzeren 9,8 km

1576. Schin op Geul - IJzeren 9,8 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling, met halverwege een leuk terras, klimt u via een mooi voetpad omhoog en volgt u boven een panoramische weg. U daalt steil af door het bos en dan wandelt u door het prachtige Gerendal omhoog. Via voetpaden bereikt u in de buurtschap IJzeren, het terras van Koffiecorner “klein iezere” met koffie, frisdrank en ijs. Via veldwegen loopt u naar Sibbe en via holle wegen en een bospaadje komt u bij een schitterend uitzichtpunt, met blik op Oud Valkenburg. Via voetpaden loopt u naar het Geuldal en wandelt u langs de Geul terug naar het startpunt.  Start u bij het terras in IJzeren, start dan bij punt 3.

 

Koffiecorner  “klein iezere”

Margraterweg 7

6301 NZ  IJzeren

Tel: 06-52236584

https://www.koffiecorner-klein-iezere.nl

 

Op de Margraterweg 7 (voorheen de Heerstraat ) in IJZEREN staat een oude boerderij met een gezellig terras. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke kop koffie, thee, frisdrank en ijs.  IJzeren is een gehucht in de gemeente Valkenburg aan de Geul.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras lekker uitrusten en genieten. In de oprit is een loket waar u kunt bestellen.

Direct naast de wandelpaden een rustmoment op het gezellige terras.

Maak eens een leuke foto op ons knuffelbankje, de leukste foto plaatsen wij op onze website.

In de nabijheid van IJzeren bevindt zich veel natuurschoon. Met name het Sint-Jansbosch, het Biebosch en het Gerendal zijn geliefd bij wandelaars. Tijdens wandeling 171, 335, 433, 1443, 1576 en rolroute 10 van Wandelgids Zuid-Limburg passeert u ons terras. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

Kom eens zitten op ons knuffelbankje,

en samen genieten van een lekker drankje!

Openingstijden:

Van april t/m september

(Indien aanwezig).