1577. Berg en Terblijt – Valkenburg 10,5 km

1577. Berg en Terblijt - Valkenburg 10,5 km
Tijdens deze heuvelachtige en afwisselende wandeling, met halverwege een fijn restaurant om te lunchen, wandelt u even door het dorp en dan daalt u via bospaadjes af naar de buurtschap Geulhem. U struint door weilanden langs de Geul en dan loopt u door het kasteelpark naar Château St. Gerlach. Ook bezoekt u de kerk St.Gerlach, een van de mooiste kerken in Limburg. U volgt een pad langs natuurgebied Ingendael en via voetpaden loopt u naar restaurant De Beren waar u fijn kunt pauzeren.  Na de pauze klimt u door de bossen flink omhoog tot boven aan de Meertensgroeve die u kunt bezoeken. U loopt even door het dorp en dan daalt u af door Groeve Blom, een prachtig stukje natuur.  U struint door weilanden en via een veldweg loopt u omhoog naar het startpunt.  U kunt ook starten in Valkenburg bij het restaurant maar er is wel betaald parkeren.

 

Restaurant De Beren

De Leeuwhof  9

6301 KZ  Valkenburg

Tel: 043-7440176

valkenburgrestaurant@beren.nl

https://www.beren.nl/vestigingen/valkenburg-restaurant

Restaurant De Beren Valkenburg is gelegen aan het nieuwe Par’Course, de voormalige brouwerij De Leeuw in Valkenburg aan de Geul. Dit is hét nieuwe belevingscentrum op het gebied van recreatie, toerisme, sport en bourgondisch leven. Dat wordt genieten! Bezoek ons voor een heerlijke lunch, borrel of een uitgebreid diner.

We willen dat iedereen zich welkom voelt bij De Beren, daarom zijn kwaliteit en service bij ons van essentieel belang. Ook zijn we trots op onze medewerkers, die zich iedere dag weer volledig inzetten om de verwachtingen van onze gasten en consumenten te blijven overtreffen. Weet jij al wat je eet vandaag?

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons ruime terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje van de tap.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start of pauzeert wandeling 1577 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.30 uur.

Ontbijt mogelijk.

Geef een geweldige Berenbeleving cadeau! Met onze cadeaukaart bezorg je iemand een fantastische avond bij De Beren óf gewoon lekker thuis op de bank.