1581. Mheer – Libeek 8,3 km

1581. Mheer - Libeek 8,3 km
Tijdens deze heuvelachtige en grensoverschrijdende wandeling, wandelt u eerst door het bos omlaag en beneden in Mheer loopt u door de Steegstraat met enkele fraaie vakwerkhuizen. U volgt geruime tijd een mooi pad onderlangs het Hoogbos en steekt de Belgische grens over.  In Libeek passeert u de Kampeerboerderij Hof van Libeek en dan daalt u een veldweg af met fraai uitzicht. U klimt via een avontuurlijk paadje door een grubbe omhoog en via de mooie kasteellaan komt u bij kasteel Mheer, een schitterend kasteel. Vlak daarna passeert u café Quanten met mooi terras. Als u start bij Hof van Libeek (geen parkeermogelijkheid), start dan bij punt 3.

 

Kampeerboerderij Hof van Libeek

Libeek 1

6265 NE  Sint Geertruid

Tel: 043-8524934

info@hofvanlibeek.nl

https://www.hofvanlibeek.nl

Fijn dat u kampeerboerderij Hof van Libeek heeft gevonden, een waar stukje paradijs in Zuid-Limburg! Gelegen in het mooie Limburgse landschap en grenzend aan de overweldigende natuurgebieden in de Voerstreek in België en iets verder Duitsland. Als fietser en wandelaar bevindt u zich bij ons in het centrum van alle mooie wandel- en fietsroutes. U kunt van ons gratis fiets- en wandel kaarten krijgen.

Onze kampeerboerderij, is een gezellige, kleinschalige minicamping met 15 ruime staanplaatsen en vrij uitzicht. Iedere staanplaats is ongeveer 100 m2 met eigen stroomvoorziening. U kunt zowel met uw caravan, camper of tent bij ons terecht. Onze camping ligt in het zuidelijkste punt van Zuid-Limburg tegen de Belgische grens aan. Kampeerboerderij Hof van Libeek beschikt ook over een vakantiehuisje dat voorzien is van alle gemakken en vrij uitzicht biedt over het Zuid Limburgse heuvelland. ’t Appelke is het hele jaar te boeken.

Geniet van het leven en pluk de “verboden” vruchten die het Limburgse land rijk is. Wij zien uw bezoek met veel enthousiasme tegemoet!

John, Bianca, Joëlle, Ryanne en Céline Roebroeks

 

Laat u verleiden door al het moois dat het Zuid-Limburgse Heuvelland heeft te bieden. Dat voelt als de aantrekkingskracht waar onze vroegste voorouders ook aan bloot werden gesteld. Immers onze gezellige boerderij is zo mooi gelegen, het had het bijbelse paradijs kunnen zijn.