1582. Veghel 11,2 km

1582. Veghel 11,2 km
Tussen Eindhoven en ’s Hertogenbosch, ligt in het gezellige centrum van Veghel, Lunchroom Steef.  Tijdens deze gemakkelijke wandeling, wandelt u via veldwegen, bospaden en bomenlanen naar de buurtschap Ham met mooie paardenranches.  Na een stuk over veldwegen struint u zeer geruime tijd over een prachtig graspad langs de Aa. U loopt Veghel binnen en ook hier loopt u door een parkachtige omgeving, verder langs de Aa.  Voorbij een stroomversnelling loopt u weer de stad binnen en komt u weer bij de gezellige lunchroom waar u kunt nagenieten. Net voor de buurtschap Ham passeert u de veldkapel Sint Antonius, met twee zitbanken, om te pauzeren.

 

Lunchroom Steef

Hoofdstraat 45

5461 JC  Veghel

Tel: 0413-395612

info@lunchroomsteef.nl

https://www.lunchroomsteef.nl

Tussen Eindhoven en ’s-Hertogenbosch ligt in het gezellige centrum van Veghel, Lunchroom STEEF. Tijdens deze gemakkelijke wandeling, wandelt u via veldwegen, bospaden en bomenlanen naar de buurtschap Ham met mooie paardenranches. Net voor de buurtschap Ham passeert u de veldkapel Sint Antonius met twee zitbanken om te pauzeren. Na een stuk over veldwegen struint u zeer geruime tijd over een prachtig graspad langs de Aa. U loopt Veghel binnen en ook hier loopt u door een parkachtige omgeving, verder langs de Aa. Voorbij een stroomversnelling loopt u weer de stad binnen en komt u weer terug bij de gezellige lunchroom waar u kunt nagenieten.

Bent u op zoek naar een heerlijke lunch in Veghel? Dan bent u bij Lunchroom STEEF aan het juiste adres De liefde voor eten is wat de medewerkers van Lunchroom STEEF zich aan elkaar verbindt en deze liefde willen we graag met u delen! Bij ons kunt u terecht voor een kopje koffie, een heerlijk stuk appelgebak, een lekkere lunch of een vrijdagmiddag borrel. Een fijne en gemoedelijke ontmoetingsplek creëren voor jong en oud in combinatie met onze liefde voor eten; bij deze lunchroom in Veghel vindt u het!

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie. Bent u benieuwd wat u bij ons kunt eten? Het antwoord op die vraag is; van alles! Van een lekkere kerriesoep tot een heerlijke burger. Bij ons is niks te gek! En dat natuurlijk voor een leuk prijsje. Wilt u onze menukaart bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze website; Menu | Lunchroomsteef

In de omgeving kunt u mooie wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1582 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Maandag 10.00 – 18.00 uur

dinsdag t/m donderdag 09.00 – 18.00 uur

vrijdag 09.00 – 20.00 uur

zaterdag 09.00 – 17.00 uur

zondag gesloten.