1584. Oudsbergen (Opglabbeek) 11,2 km of 7,4 km

1584. Oudsbergen (Opglabbeek) 11,2 km of 7,4 km
Ten noorden van Genk ligt in de gemeente Oudsbergen de plaats Opglabbeek.  Tijdens deze gemakkelijke en afwisselende wandeling door de Bosbeekvallei wandelt u via een rustig weggetje het dorp uit en dan struint u door de bossen langs enkele fraaie vijvers. Via veldwegen en voetpaden loopt u naar het knooppunt van de wandeling en dan maakt u een mooie lus door het bos naar een prachtige vijver. In een klein gehucht passeert u de St. Michaelskapel en dan loopt u terug naar het knooppunt. Via landerijen en bomenlanen wandelt u naar de een buitenwijkje en via een verrassend leuk voetpad loopt u terug naar het Theaterkaffee met ruim terras.  Het wandelgebied wordt goed onderhouden met prachtige boomzitbanken en goede markeringen.  U kunt de route inkorten tot 7,4 km.

 

Theaterkaffee

Gildenstraat 16

3660 Opglabbeek – Oudsbergen

Tel; 0032-89235132

theaterkaffeeopglabbeek@gmail.com

https://theaterkaffee.be

 

Midden in het levendige centrum van Opglabbeek ligt pal naast de kerk en het theater het Theaterkaffee. Zodra u de zaak binnen stapt valt u de stijlvolle inrichting op waar u zich meteen thuis voelt.

Wij, Kathleen en Mario verwelkomen jullie graag met ons team in onze zaak in Opglabbeek, waar je kan genieten van onze heerlijke gerechten samen met een lekker biertje of een frisse cocktail.

Na een flinke wandeling kunt u op ons ruime terras genieten van een heerlijke kop koffie met taart.  Onze menukaart biedt heerlijke lunch- en dinergerechten.  Ook voor een vers ontbijt kunt u bij ons terecht.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken door de Bosbeekvallei. Bij ons start wandeling 1584 van Wandelgids Zuid-Limburg.  Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 09.00 uur

dinsdag gesloten.

Verwen u zelf en geniet van een heerlijk ontbijt voordat u gaat wandelen!